Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Petrokemija
  • 22.12.2015. 11:00

Uvođenje sustava upravljanja energijom

Sustav upravljanja energijom pomaže organizacijama da uspostave sustave i postupke potrebne za poboljšanje energetske učinkovitosti, što bi trebalo dovesti do smanjenja troškova energije i smanjenja emisije stakleničkih plinova.

  • 233
  • 24
  • 0

U Petrokemiji d.d. održan je certificirajući audit od strane Lloyd's Registera za normu ISO50001:2011, sustav upravljanja energijom. Maurizio Melino, vodeći auditor iz LRQA Italija, čestitao je na certificiranju i istaknuo kako se radi o mladom sustavu koji će nam sigurno pomoći u budućem radu.

Petrokemija d.d. druga je tvrtka u Hrvatskoj koja uvodi ovaj certifikat i sustav upravljanja energijom. ISO50001:2011 pomaže organizacijama da uspostave sustave i postupke potrebne za poboljšanje energetske učinkovitosti, što bi trebalo dovesti do smanjenja troškova energije i smanjenja emisije stakleničkih plinova.

Norma specificira zahtjeve za sustav upravljanja energijom koji omogućava organizacijama da razviju i implementiraju politike i ciljeve, koji uzimaju u obzir zakonske zahtjeve i informacije o značajnim energetskim aspektima.

"Dobivanje ovog certifikata velik je korak naprijed za Petrokemiju jer samo kroz uštede energije možemo napredovati i biti konkurentni s drugim proizvođačima mineralnih gnojiva", poručio je Nenad Zečević, predsjednik Uprave tvrtke.


Tagovi

Petrokemija Maurizio Melino Energetska učinkovitost Sustav upravljanja energijom Nenad Zečević


Partner

Petrokemija d.d. tvornica gnojiva

Aleja Vukovar 4, 44320 Kutina, Hrvatska
e-mail: prodaja@petrokemija.hr web: http://www.petrokemija.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.