Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2015.
  • 18.02.2015. 10:30

Ulaz 10kn i besplatan internet na Viroexpo 2015!

"Iako bi nam povećanje cijene ulaznice za Viroexpo značilo i nešto veći prihod za sajam, svjesni teške situacije u kojoj se nalazimo krivicom, velikim dijelom, ove nesposobne Vlade odlučili smo cijenu ulaznice na sajam ostaviti u iznosu od 10 kuna."

  • 371
  • 17
  • 0

U Virovitici je u ponedjeljak 16. veljače održan sastanak Odbora za pripremu i održavanje 20. sajamske manifestacije Viroexpo 2015.

Sastanku su uz predsjednika organizacijskog odbora župana Tomislava Tolušića prisustvovali zamjenici župana Sanja Bošnjak i Zdravko Dijaković, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović.

Cijena ulaznice ipak nepromijenjena

Na sastanku je između ostalog razgovarano o pripremama za jubilarni 20. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji se održava od 27. veljače do 1. ožujka u Virovitici. Odlučeno je i da se cijena ulaznice neće povećavati nego i dalje ostaje 10 kuna iako većina sajmova tog tipa ima daleko veće cijene ulaznica.

"Iako bi nam povećanje cijene ulaznice za Viroexpo značilo i nešto veći prihod za sajam, svjesni teške situacije u kojoj se nalazimo krivicom, velikim dijelom, ove nesposobne Vlade odlučili smo cijenu ulaznice na sajam ostaviti u iznosu od 10 kuna." rekao je župan Tomislav Tolušić.

Međunarodni sajam LAG-ova na sajmu Viroexpo

U sklopu sajma Viroexpo održat će se i 1. Međunarodni sajam LAG-ova, za koji je prijavljen velik broj LAG-ova s područja zemalja regije.

S obzirom na broj prijavljenih zemalja, ovogodišnji sajam ponovo će imati predznak "rekordni". Naime, na 20. sajmu Viroexpo nastupit će izlagači iz ukupno 26 zemlja svijeta, čime je nadmašena prošlogodišnja brojka.

Nova zemlja na sajmu Viroexpo je Republika Kazahstan, zemlja partner Republika Mađarska, a po prvi put ove godine grad partner sajma Viroexpo je Grad Velika Gorica.

Viroexpo je jedini sajam u Hrvatskoj koji ima dušu, a to su uz domaće prepoznali i izlagači iz čak 26 stranih zemalja. Tome u prilog ide i predstavljanje Republike Mađarske u subotu 28. veljače i to degustacijom mađarskih specijaliteta uz pjesme i plesove.

Posjetiteljima sajma omogućen besplatan Internet

Svi izlagači i posjetitelji 20. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2015., u vrijeme trajanja sajma, imati će besplatan pristup Internetu. Tvrtka koja je zadužena za izgradnju kompletne bežićne infrastrukture je Pro-ping iz Pitomače. Izlagači i posjetitelji moći će pristupiti bežićnoj WiFi mreži putem svojih prijenosnih računala ili mobitela.

Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. (www.vpz.hr).


Tagovi

Sajam LAG-ova Kazahstan Mađarska Virovitica Tomislav Tolušić Ivica Kirin Igor Andrović


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?