Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bespovratna sredstva
  • 07.10.2015. 08:30

Ulaganje u Regionalni vodoopskrbni sustav Osijek

Cilj projekta je unaprjeđenje vodoopskrbe i pripremi pitke vode na području Osijeka te okolnim općinama Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo i Šodolovci.

Foto: depsoitphotos.com, khunaspix
  • 104
  • 4
  • 0

Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava te ugovore o sufinanciranju i partnerstvu za infrastrukturni projekt "Regionalni vodoopskrbni sustav Osijek", vrijedan 87 milijuna kuna bez PDV-a, potpisali su u utorak ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, generalni direktor "Hrvatskih voda" Ivica Plišić, osječki gradonačelnik Ivan Vrkić te načelnici pet općina s osječkog područja.

Projekt sufinancira Europska unija s gotovo 75% iznosa, odnosno sa 65 milijuna kuna, dok će se ostatak osigurati iz državnog proračuna, sredstvima "Hrvatskih voda" te manjim dijelom iz proračuna jedinica lokalne samouprave.

Cilj projekta je unaprjeđenje vodoopskrbe i pripremi pitke vode na području Osijeka te okolnim općinama Antunovac, Čepin, Erdut, Ernestinovo i Šodolovci. Provedba projekta započet će ove godine, a planirani završetak očekuje se 2018.

Foto: depsoitphotos.com, khunaspix


Izvori

Hrvatska izvještajna novinska agencija - HINA


Tagovi

Vodoopskrbni sustav Projekt Hrvatske vode Tihomir Jakovina Ivica Plišić Bespovratna sredstva Ivan Vrkić Sufinanciranje Infrastrukturni projekt Proračun JLS Pitka voda


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]