Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Budući poljoprivrednici
  • 30.04.2016. 15:00

U Zadru održano prvenstvo poljoprivrednih škola

Prvenstvo se održalo u disciplinama: agro, flora, nutri-vita, pekar i veterinarski tehničar u organizaciji Ministarstva obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, Zadar.

  • 541
  • 48
  • 0

U Poljoprivrednoj, prehrambenoj i veterinarskoj školi Stanka Ožanića, Zadar održano je Državno natjecanje u sektoru poljoprivreda, prehrana, veterina; i to u disciplinama: agro, flora, nutri-vita, pekar i veterinarski tehničar u organizaciji Ministarstva obrazovanja, Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića, Zadar.

Na natjecanju je ukupno sudjelovao 121 sudionik - od čega je 48 natjecatelja dok su ostalo mentori i povjerenstvo.

Budućnost poljoprivrede u mladima

U kategoriji veterinarski tehničar prvo mjesto osvojio je Bruno Biloglav, Poljoprivredna prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožaniča, drugi je Vjeran Glavaš, Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek, a treća Manuela Višević, Zdravstvena i veterinarska škola dr. Andrije Štampara Vinkovci.

U kategoriji AGRO prvo mjesto osvojila je Martina Marijačić, Poljoprivredna prehrambena i veterinarska škola Stanka Ožaniča, drugo mjesto Davor Jembrek, Srednja gospodarska škola Križevci, a treće Matea Mužar, Poljoprivredna škola Zagreb.

U kategoriji Nutri-vita prvo mjesto osvojila je Tea Božić, Prirodoslovna tehnička škola Split, drugo mjesto Adriana Giullia Agatić, Srednja škola braće Radić Kaštel Štafilić - Nehaj, a treće Izak Meštrić iz Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole.

U kategoriji flora prva je Anamarija Lugarić, Poljoprivredna škola Zagreb, druga Stela Flis, Srednja škola Arboretum opeka, a treća Katarina Anđić, Poljoprivredna i veterinarska škola Osijek.

U kategoriji pekar prvo mjesto osvojio je Rinor Čočaj, Srednja škola Prelog, drugo mjesto osvojila je Ivana Šutila, Mješovito industrijsko - obrtnička škola Karlovac, a treće Marijana Rožmarić, Srednja strukovna škola Varaždin.

Ovo je već treći put da je škola Stanka Ožanića domaćin ove manifestacije, a s obzirom na sektor kojem pripada Škola može održati natjecanja u svim disciplinama.


Tagovi

Državno prvenstvo Poljoprivredne sredne škole


Autor

Ante Vidović

Više [+]

Novinarstvom se bavi 16 godina, a redovni je član HND i član je Zbora agrarnih novinara. Prati aktualna zbivanja u poljoprivredi, a najviše ga zanimaju teme vezane za maslinarstvo, ribarstvo i pčelarstvo.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]