Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredne radionice
  • 19.03.2015. 14:00

U tijeku informativna kampanja za poljoprivrednike

Do sada su radionice održane u Zagrebu, Sisku, Osijeku i Slavonskom Brodu i sve su, kažu u Ministarstvu poljoprivrede, bile dobro posjećene.

  • 528
  • 65
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju i Ministarstvo poljoprivrede u suradnji s Twinning projektom i Hrvatskom gospodarskom komorom intenzivno provodi informativnu kampanju za poljoprivredna gospodarstva o novom sustavu izravnih plaćanja i mjerama u okviru programa ruralnog razvoja.

"Bilježimo veliku posjećenost na radionicama, a veliki broj zainteresiranih poljoprivrednika i aktivno na njima sudjeluje. Do sada su održane radionice u Zagrebu, Sisku, Osijeku i Slavonskom Brodu i sve su bile dobro posjećene", ističu u Ministarstvu poljoprivrede.

U Splitu, u prostorijama Hrvatske gospodarske komore, u ulici Ante Trumbića 4, održat će se 23. ožujka 2015. godine u 11:00 sat, dan kasnije u Karlovcu, u Gradskoj vijećnici, Banjavčićeva 9 u 10:00 sati i tako sve do kraja travnja. Kada je na rasporedu radionica u vama najbližem gradu pogledajte u rasporedu na kraju teksta.


Dokumenti


Tagovi

Agencija za plaćanja u poljoprivredi Ministarstvo poljoprivrede Tinning projekt Hrvatska gospodarska komora Informativna kampanja za poljoprivredna gospodarstva Zagreb Sisak Osijek Slavonski Brod Split Karlovac


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.