Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tugomir Majdak
  • 17.03.2016. 08:20

Tugomir Majdak zamjenik ministra poljoprivrede

Tugomir Majdak je na sjednici Vlade RH imenovan za zamjenika ministra poljoprivrede.

Foto: icv
  • 4.736
  • 455
  • 0

Tugomir Majdak, bivši pročelnik za poljoprivredu Virovitičko-podravske županije, na sjednici Vlade RH imenovan je za zamjenika ministra poljoprivrede.

Majdak je do imenovanja bio zamjenik pročelnika za poljoprivredu Grada Velike Gorice, kao i predsjednik Mreže za održivi razvoj RH.

2013. je imenovan pročelnikom novog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Virovitičko-podravske županije.

Rad u Ministarstvu poljoprivrede

Tugomir Majdak 1997. godine diplomirao je agronomiju na Agronomskom fakultetu u Zagrebu, a nedugo nakon toga postao je djelatnik Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu u Zagrebu.

Od 2005. godine radio je u Ministarstvu poljoprivrede gdje je od samog početka bio član Radne skupine za poglavlje pregovora 11. Poljoprivreda i ruralni razvitak. 2006. godine postao je načelnik sektora za upravljanje programima ruralnog razvoja EU gdje radi na programiranju, praćenju i koordinaciji SAPARD i IPARD pretpristupnih programa ruralnog razvoja.

Provedba projekata ruralnih razvoja

Također je radio na poslovima praćenja stanja i pripreme nacrta prijedloga zakona i provedbenih propisa u vezi pripreme i provedbe EU programa iz područja poljoprivrede i ruralnog razvoja.

Bio je predstavnik Ministarstva poljoprivrede RH u Odboru za ruralni razvoj i Stručnoj radnoj skupini za ruralni razvoj Europske komisije u Bruxellesu te član Upravljačkog odbora za provedbu SAPARD i IPARD programa.

Svjetska oračka organizacija

2011. godine je, kao predstavnik Ministarstva poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja bio predsjednik skupštine Stalne radne skupine za regionalni ruralni razvoj zemalja jugoistočne Europe (SWG).

Trenutno obnaša dužnost predsjednika Svjetske oračke organizacije (WPO). Posjeduje 18-godišnje iskustvo u području poljoprivrede i ruralnog razvoja te upravljanju fondovima, programima i projektima. Stručnjak je za međunarodnu i regionalnu suradnju i ima iskustva u programiranju, procjeni i praćenju, izvještavanju i promociji programa ruralnog razvoja EU.

Foto: icv


Tagovi

Tugomir Majdak Ministarstvo poljoprivrede


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Televizija Slavonije i Baranje d.o.o.

Super TC, Trg slobode 6, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 (31) 203-000, fax: +385 (31) 203-111, e-mail: stv@stv.hr web: http://www.stv.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]