Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APPRRR
  • 02.12.2014. 11:10

Sufinanciranje informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda

Objavljen je Javni poziv za prikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama, a rok za podnošenje prijava je 28.02.2015. godine.

Foto: depositphotos.com
  • 140
  • 6
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je javni poziv za prikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda na unutarnjem tržištu i u trećim zemljama.

Korisnici (predlagatelji programa) su pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, koje su obzirom na svoju organizaciju i djelatnost predstavnici proizvođača i prerađivača, a na razini Republike Hrvatske su u svom sektoru reprezentativni u proizvodnji ili preradi poljoprivrednih proizvoda.

Svrha ove mjere poljoprivredne politike je financijska potpora korisnicima u aktivnostima informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda s ciljem povećanja ugleda poljoprivrednih proizvoda iz Europske unije u očima potrošača u Europskoj uniji i u trećim zemljama, posebno u smislu njihove kakvoće, prehrambene vrijednosti i sigurnosti te metoda proizvodnje.

Javni poziv možete pronaći u prilogu članka, a rok za podnošenje prijava (prijedloga programa) je 28.02.2015. godine.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

Promocija poljoprivrednih proizvoda Financijska potpora Program informiranja Poljoprivredna politika Europska unija Prehrambena vrijednost Javni poziv

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs