Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lovstvo
  • 03.03.2015. 18:30

Sudjelujte u kreiranju novog Zakona o lovstvu

Ministarstvo poljoprivrede pokrenulo je postupak donošenja novoga Zakona o lovstvu a zainteresiranu javnost pozivaju da se uključe u njegovu izradu, davanjem svojih mišljenja, prijedloga i primjedbi.

  • 240
  • 17
  • 0

Bilo da ste lovačka udruga, lovac pojedinac ili osoba koja se ne bavi lovom, ali smatra da svojim prijedlozima može pomoći u donošenju kvalitnijeg i boljeg Zakona o lovstvu, Ministarstvo poljoprivrede poziva da im iste pošaljete.

"Radi otklanjanja administrativnih zapreka za poboljšanje poslovne klime i investicija te radi normativne dorade odredaba kojima se uređuju pojedini dijelovi vezani uz gospodarenje lovištima i divljači, ovo Ministarstvo je pokrenulo postupak donošenja novog Zakona o lovstvu. Zainteresiranu javnost pozivamo da se uključi u izradu Zakona o lovstvu davanjem svojih mišljenja, prijedloga, primjedbi i komentara najkasnije do 02. travnja 2015. godine, do 12:00 sati", poručuju iz Ministarstva poljoprivrede.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe, podnose se isključivo putem obrasca kojeg objavljujemo na kraju teksta na e mail adrese :marko.tomljanovic@mps.hr ili mario.modric@mps.hr kako bi se omogućila što kvalitetnija obrada zaprimljenih mišljenja i prijedloga.


Dokumenti


Tagovi

Zakon o lovstvu Lovačka udruga Lovac pojedinac Lovištima Divljači Mišljanja Primjedbi Putem obrasca


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.