Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Društvena mreža - KLUB
  • 02.10.2015. 14:30

Stigla je #jesen u moj kraj!

Fotografirajte najljepše trenutke ove jeseni iz vaše okoline. Autore najboljih fotografija čekaju pokloni.

  • 871
  • 218
  • 0

Lišće polako mijena boju, priroda usporava ritam, stiglo je najšarenije godišnje doba - jesen. Agroklub je na tragu jesenjskih motiva pripremio prigodni zadatak.

Budite kreativni i maštoviti, zabilježite najljepše trenutke ove jeseni iz vaše okoline. Temu odaberite sami, bilo da se radi o ljepotama prirode (šume, polja, voćnjaka ili vinograda), mehanizacije koju koristite na imanju ili životinjama koje su dio vašeg života. Dobro su došle i sve ostale teme iz ruralnog okruženja, a koje su izbor vašeg oka i objektiva. Bitno je da fotografije tematski prate pojam jeseni.

Tematski popratimo jesen!

Uzmite fotoaparate ili pametne telefone u ruke, odaberite dobar kadar, fotografirajte, a zatim fotografije postavite na društvenu mrežu za poljoprivrednike - KLUB.

U sklopu ove jesenske igre, dnevno možete postaviti samo jednu fotografiju, koja će ulaziti u natjecanje te istu obavezno označite hashtagom #jesen i dodajte kratak opis gdje je fotografija snimljena i što prikazuje. Postavljajte isključivo pojedinačne fotografije, a ne galerije fotografija. Ukoliko želite sudjelovati s više fotografija, pričekajte i objavite ju sljedeći dan.


Primjer objave na KLUB-u

Svakog tjedna majica + kapa

Svakog ponedjeljka, počevši od 12. listopada pa sve do 21. prosinca, do konca jeseni, na KLUB-u ćemo objaviti pobjednika tjedna. Autor najbolje fotografije po izboru uredništva dobit će na poklon Agroklub majicu i kapu. Također, i vi možete pomoći pri izboru, stoga lajkajte i komentirajte fotografije za koje mislite da zaslužuju poklon.

Zadnji dan jeseni, sve nagrađene fotografije bit će predstavljene na portalu, a samo će jedna, koja će biti najbolja od najboljih, dobiti dodatni poklon iznenađenja. Fotoaparate u ruke, fotografirajte #jesen i očekujte poklone.

Napomena: Jedan korisnik može osvojiti samo jednu nagradu. Sudjelovati mogu svi registrirani korisnici Agrokluba iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije.


Tagovi

Agroklub KLUB Društvena mreža za poljoprivrednike Poljoprivreda Poljoprivrednik


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.