Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vipnet&Agrivi
  • 25.04.2015. 08:00

Softver za upravljanje poljoprivredom!

Agrivi je cjelovit i integrirani sustav koji vam pruža sve na jednom mjestu – cjelokupno rješenje za planiranje i praćenje proizvodnog procesa, od financija, zaliha, dnevnih zadataka pa sve do dokumentacije.

  • 889
  • 36
  • 0

Bavite li se poljoprivredom ili imate svoj OPG, onda znate kako je važno, ali i poprilično izazovno sve sustave držati pod kontrolom. Upravo vam tu pomaže Agrivi - aplikacija za pametno upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom. Agrivi je aplikacija za poljoprivrednike i vlasnike OPG-ova koja omogućuje cjelokupno upravljanje obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvom, optimizaciju i organizaciju svih procesa.

Uz aplikaciju Agrivi možete saznati kolika je zarada od svake poljoprivredne sorte, kada i kojim sredstvima tretirati nasade te dobiti upozorenje o pojavi tuče i čitav niz korisnih informacija. Omogućuje vam praćenje vremenske prognoze na razini 3-godišnje povijesti, alarmira u slučaju pojave štetnika i bolesti kulture te izrađuje napredne izvještaje i analize uz pomoć kojih ostvarujete više prinose, manje rizike i veći profit.

Osim toga, uz aplikaciju Agrivi možete i analizirati podatke za određeno razdoblje na određenim kulturama i podnebljima. Tako, primjerice, možete opažati uzorak pojave određenih štetočina te će vas aplikacija upozoriti kada analiza pokaže da bi se opet mogli pojaviti kako biste na vrijeme mogli zaštititi biljke. Agrivi ima bazu znanja s najboljim praksama proizvodnih procesa za više od 50.100 kultura. Aplikacija je dostupna 24 sata na dan, sedam dana u tjednu, s bilo koje lokacije i bilo kojeg računala ili mobilnog uređaja. Bez ugovora, obveza i rizika.

Agrivi sustav je nagrađivani domaći softver (pobjednik World Startup Competitiona 2014) koji koriste poljoprivrednici iz više od 100 zemalja, čiji broj korisnika raste svaki mjesec, a samo u proteklih nekoliko mjeseci zabilježen je porast broja korisnika veći od 300 posto.

Kako do aplikacije?

Nabavite aplikaciju Agrivi uz 10% popusta na mjesečnu naknadu u Vipu te atraktivne uređaje (smartphone i tablet) i pouzdanu internetsku vezu. Plaćanje je omogućeno putem Vip mobilnog računa za sve Agrivi pakete dostupne na Vipnet.hr gdje možete pronaći:

  • Agrivi Standard
    po cijeni od 103,50 kn (bez PDV-a) dostatan za 3 kulture i 3 zaposlenika uz 3 GB prostora za pohranu
  • Agrivi Professional
    po cijeni od 238,50 kn (bez PDV-a) koji uključuje 10 kultura i 10 zaposlenika uz 10 GB prostora za pohranu
  • Agrivi Premium
    po cijeni od 513,00 kn (bez PDV-a) dostatan za 25 kultura i 25 zaposlenika uz 50 GB prostora za pohranu

Tagovi

Vipnet VIP Agrivi Aplikacija za upravljanje poljoprivrede Optimizacija Upravljanje OPG-om Baza znanja Analiza podataka Organizacija poljoprivrede

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]