Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 09.07.2016. 16:30

Smrtno stradao dok je balirao sijeno

Mladić od svega 21 godinu poginuo je u Istri dok je balirao sijeno.

Foto: LOndOner/Pixabay
  • 7.924
  • 394
  • 0

Dvadesetjednogodišnjak iz Gologoričkog Dola, smrtno je stradao dok je balirao sijeno! Do nesreće je, piše Glas Istre, došlo u petak oko 19 sati na polju nedaleko od Tupljaka na Labinštini, Tragedija se dogodila tijekom poljoprivrednih radova odnosno, kažu, dok je traktorom balirao sijeno.

U jednom trenutku je, doznali su od glasnogovornice PU istarske Nataše Vitasović. došlo do zastoja rada balirke pa je 21-godišnjak sišao s traktora da bi otklonio kvar. Tada je došlo do ozljeđivanja koje je bilo kobno za mladog poljoprivrednika. Preminuo je na mjestu događadja. Neslužbeno doznaju da mu je balirka povukla ruku i na smrt ga tesko ozlijedila.

Foto: LOndOner/Pixabay


Tagovi

Tragedija Poginuo Mladić Baliranje Sijena Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]