Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HBOR
  • 19.03.2015. 07:20

Sada i preko leasinga do HBOR sredstava

Ovakav model financiranja osobito je prihvatljiv za nabavu opreme i mehanizacije klijentima koji se kandidiraju za sufinanciranje sredstvima poljoprivrednih i ribarstvenih fondova.

Foto: depositphotos, simazoran
  • 1.198
  • 58
  • 0

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) napravila je iskorak u dosadašnjem načinu poslovanja putem poslovnih banaka te započela suradnju s leasing društvima. U cilju povoljnije i jednostavnije nabave opreme, strojeva, gospodarskih vozila i plovila za potrebe malih i srednjih poduzetnika, zaključila je ugovore o okvirnim kreditima s tri leasing društva - Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., UniCredit leasing Croatia d.o.o. i VB leasing d.o.o.

Sredstva koja će se plasirati putem leasing društava namijenjena su nabavi novih i rabljenih gospodarskih vozila, strojeva, opreme i plovila za nautički turizam. Korisnici kredita mogu biti mali i srednji poduzetnici te ostale fizičke i pravne osobe koje obavljaju gospodarsku djelatnost. Ovim potezom HBOR želi osigurati jednostavniju proceduru nabave rabljene i nove opreme i to po povoljnijim uvjetima.

Kamatnu stopu i rok otplate te ostale uvjete financiranja definirat će leasing društvo.

Svi zainteresirani za korištenje ovakve vrste financiranja mogu se javiti leasing društvima Erste&Steiermärkische S-Leasingd.o.o., UniCredit leasing Croatia d.o.o. ili VB leasing d.o.o. i zatražiti mogućnost financiranja iz sredstava HBOR-a.

U HBOR-u vjeruju kako će ovakav model financiranja biti osobito prihvatljiv klijentima koji se kandidiraju za sufinanciranje sredstvima EU poljoprivrednih i ribarstvenih fondova za nabavu opreme i mehanizacije.

Foto: depositphotos, simazoran


Tagovi

HBOR Leasing društva Gospodarska vozila Financiranje poljoprivrednih strojeva Kamatna stopa EU poljoprivredni fondovi Financiranje mehanizacije


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]