Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 13.12.2013. 11:45

Putnički vlak usmrtio čak osam krava

Putnički vlak naletio je na stado krava kraj Drniša. Vlasnica nije ozlijeđena, kao ni putnici, ali je osam krava smrtno stradalo

  • 270
  • 24
  • 0

Stana Alduk, koja je prije nekoliko dana na ispašu vodila 20 krava prema Pakovu Selu, doživjela je pravi šok kada je na njih naletio putnički vlak na relaciji Knin - Šibenik. U nesreći nasreću, nije ozlijeđena nijedna osoba, ali za vlasnicu je gubitak krava bila velika trauma pa je zbog pretrpljenog šoka odvežena u ambulantu.

Stradale životinje će završiti u spalionici Agroproteinke u Sesvetskom Kraljevcu, a šteta je procijenjena na gotovo 100.000 kuna. Od osam stradalih krava dvije su simentalke, jedna buša i pet običnih, domaćih krava, teških između 400 i 700 kilograma. Jedna od njih se trebala i oteliti. Iako mještani već godinama upozoravaju na potrebu izgradnje mosta ili pothodnika jer je od 1956. poginulo već 17 krava, nitko neće odgovarati za smrt goveda.

Možda je sad pravo vrijeme da se ipak poduzmu koraci koji će mještanima omogućiti siguran promet sa stadima kojima je potrebna ispaša.


Tagovi

Vlak Nesreća Krave Most Pruga Stana Alduk

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]