Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja opruga Dežanovac
  • 04.12.2014. 18:00

Promocija hrvatskih opruga u Italiji!

Tvrtka POD d.o.o. kvalitetom i cijenom svoje mehanizacije žele osvojiti i talijansko tržište!

  • 481
  • 22
  • 0

Tvrtka POD d.o.o. se prvi puta ove godine odlučila na korak samostalnog izlaganja svojih proizvoda i uspostavljanja direktnih poslovnih kontakata na sajmu poljoprivredne mehanizacije i ostalih komponenti EIMA 2014. u Bolonji.

'Razlog okretanja talijanskom tržištu nalazimo u činjenici da nam je ono interesantno jer ima mnogo proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Tržište kao takvo također ima i mnogo konkurencije, no planskim investicijama i jasnom vizijom razvitka želimo biti konkurentni i po pitanju kvalitete, ali i cijene.' govore iz POD Dežanovac.

POD opruge na EIMA 2014

Ovogodišnje samostalno izlaganje POD proizvodnje opruga d.o.o. na EIMA sajmu dio je promotivnih aktivnosti koje će se provesti u okviru projekta pod nazivom 'Preciznost - Učinkovitost - Produktivnost - Konkurentnost: Optimizacija proizvodnje dvokrakih opruga' kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj Operativni program Regionalna konkurentnost 2007. - 2013.

Ciljevi navedenog projekta su povećanje tehnoloških standarda i poslovne učinkovitosti poduzeća kroz inovativne tehnologije i proizvodne metode u proizvodnji opruga te povećanje razvojnog potencijala za nove i konkurentne proizvode.

Projekt u brojkama:

Ukupna vrijednost projekta iznosi 218.267,26 €:
Iznos sufinanciranja od strane EU - 178.979,15 € (82,00%)
Iznos sufinanciranja od strane POD proizvodnje opruga d.o.o. - 39.288,11€ (18,00%)

Više informacija o samom projektu, njegovim cijevima i aktivnostima možete pronaći na slijedećoj poveznici http://pod.hr/hr/ipa-iiic


Tagovi

POD d.o.o. Proizvodnja opruga Dežanovac Sajam mehanizacije EIMA 2014 Bolonja Italija Talijansko tržište Planska investicija Regionalna konkurentnost


Partner