Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • aWEB
  • 04.05.2016. 13:30

Profesionalne fotografije za Vaš proizvod!

Predstavljamo premium uslugu za sve koji žele vlastite Internet stranice za svoj proizvod: aWEB + ProFoto!

  • 499
  • 22
  • 0

Korisnicima aWEB usluge često problem predstavljaju materijali za web stranicu, prvenstveno fotografije. Iz tog razloga, razvili smo novi model suradnje i s ponosom vam predstavljamo premium uslugu za sve koji žele vlastite Internet stranice za svoj proizvod: aWEB + ProFoto.

Imate odličan proizvod koji zaslužuje bolje mjesto na tržištu? Vaše vino, sir, med, ulje, kulen ... hvale svi koji su kušali? Želite povećati obim Vaše proizvodnje i cijenu odnosno rezultate prodaje? Dajte prostora vlastitoj ambiciji i odlučite se napraviti iskorak - predstavite se u svijetu interneta. Prikažite svoju ponudu u najboljem svjetlu uz ovu posebnu ponudu aWEB + ProFoto.

Fotografija = osnovna komunikacija s posjetiteljima

Internet stranice osnovni su nositelj aktivnosti internet marketinga, a fotografija je ta koja ostavlja dojam na korisnika i vrijedi više od tisuću riječi , barem tako kaže provjerena mudra izreka ;) Internet stranice s vrhunskom fotografijom odaju bolji dojam o tvrtki i proizvodu koji predstavljaju i kreiraju povjerenje kupca prema onome što radite.

Kako bi obogatili ponudu aWEB-a obratili smo se tvrtki koja se profesionalno bavi upravo fotografiranjem proizvoda - studio Virtualprodukt. U suradnji s ovim etabliranim stručnjacima kreirali smo kombinaciju usluga koja će učiniti razliku - aWEB Internet stranice + profesionalne fotografije Vaših proizvoda.

Kako realizirati aWEB + ProFoto?

Napravite narudžbu svog aWEB-a prema Vašoj želji i svakako označite opciju fotografiranje proizvoda, što možete pronaći među dodatnim opcijama.

Nakon realizacije Vaše narudžbe i primitka uplate do 5 artikala pošaljite poštom na Virtualprodukt, Peruanska 10, 10000 Zagreb. Finalni rezultat biti će do 5 fotografija na bijeloj pozadini i jedna skupna koja će biti na samoj naslovnici Vaših internet stranica. Nakon fotografiranja i obrade materijala, fotografije će biti integrirane u Vaš aWEB, a originalne fotografije, koje možete koristiti za sve druge potrebe, poslati ćemo Vam na e-mail adresu.

Za sva pitanja obratite se na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@aweb.hr.


Tagovi

AWEB Profesionalno fotografiranje Marketing Web stranice Fotografiranje ProFoto

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer