Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • APZ
  • 28.08.2015. 12:30

Prodaja državnog zemljišta u Podravini

Izravnom će pogodbom biti prodane dvije parcele državnog zemljišta u Podravini i to na području grada Đurđevca i općine Novigrad Podravski.

  • 313
  • 23
  • 0

Na temelju Zakona o poljoprivrednom zemljištu, Agencija za poljoprivredno zemljište obaviještava zainteresirane poljoprivrednike o prodaji poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske, izravnom pogodbom. Riječ o parcelama na području:

  • općine Novigrad Podravski i to k.č.br. 1038/1 u katastarskoj općini Delovi, oranica, površine 0,3327 ha, tržišne cijene od 8.020,73 kn i na području
  • grada Đurđevca i to k.č.br. 2555 u katastarskoj općini Čepelovac, oranica, površine 0,0226 ha, tržišne cijene od 704,28 kn.

Rok za dostavu zahtjeva 15 dana

Poljoprivredno zemljište koje se prodaje, u vlasništvu je države i graniči sa zemljištem podnositelja zahtjeva, a nalazi se izvan proizvodno-tehnoloških cjelina, čija veličina u Kontinentalnoj regiji RH, nije veća od jednoga hektara. Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom mogu podnijeti i druge zainteresirane osobe, čije zemljište graniči s ovim državnim površinama. Ukoliko više osoba podnese valjani zahtjev s pripadajućom dokumentacijom, kupac se utvrđuje javnim nadmetanjem.

Rok za dostavu zahtjeva je 15 dana računajući od 26. kolovoza 2015. godine. Zahtjev se šalje preporučenom pošiljkom na adresu: Agencija za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, uz obaveznu naznaku: "Zahtjev za prodaju izravnom pogodbom poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH, na području Novigrada Podravskog ili Đurđevca". Detalje obavijesti o prodaji izravnom pogodbom za navedena mjesta možete pročitati ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

Agencija za poljoprivredno zemljište Prodaja državnog zemljišta Izravna pogodba Novigrad Podravski Đurđevac Kontinentalna regija Zahtjev Preporučena pošiljka


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P