Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • aWEB model
  • 12.08.2016. 07:30

Prijavite se za besplatne web stranice!

Ako ste proizvođač sa područja Vukovarsko-srijemske županije, za vas je izrada internet stranice potpuno besplatna! Sve što je potrebno je popuniti obrazac na dnu teksta!

  • 378
  • 16
  • 0

Početkom godine, kao novi projekt Agroklub informacijskog sustava javnosti je predstavljen aWEB - model izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače. aWEB je namijenjen gotovo svima - proizvođačima vina, meda, sira, sokova, rukotvorina, voćarima, povrćarima.. Bilo koji OPG, obrt ili tvrtka koja ima finalni proizvod namijenjen krajnjem korisniku može imati i vlastite internet stranice u sklopu aWEB modela.

Zašto mi treba internet stranica?

Internet je danas jednako važno mjesto okupljanja kupaca kao i tržnice, sajmovi, oglasnici.. Ako, primjerice, proizvodite voćne sokove, a nemate internet stranice, kupac koji pretražuje "sok od aronije", "sok od jabuke", "sok od višnje" i slične pojmove, nema kako saznati za vašu proizvodnju i ako niste prisutni na internetu takvog kupca ćete izgubiti. A takvih je kupaca iz dana u dan sve više..

Prisustvo na Internetu danas nije luksuz, već potreba, a vlastita web stranica je svakako početna stanica za sve koji tek ulaze u svijet Interneta.

aWEB je namijenjen svim proizvođačima!

Na tržištu danas ne postoji povoljniji model izrade stranica od aWEB modela, a korisnici koji žele vlastite internet stranice ne moraju imati veliko informatičko predznanje. Potrebno je samo imati registriran OPG, obrt ili tvrtku, i aktivnu email adresu preko koje bi nam poslali materijale za koje želite imati na svojoj web stranici: tekstove, fotografije, dokumente, kontakt podatke i slično.. Prisutnost na internetu danas je obaveza svakog modernog proizvođača hrane!

VSŽ svojim proizvođačima sponzorira prvu godinu korištenja!

Vukovarska-srijemska županija, točnije Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo i ruralni razvoj na čelu sa pročelnikom Andrijom Matićem odlučili su zainteresiranim proizvođačima sa područja Vukovarsko-srijemske županije u potpunosti sponzorirati izradu i jednu godinu održavanja osnovne aWEB internet stranice. Broj internet stranica koje županija sponzorira je 40, stoga požurite sa prijavom, broj web stranica je ograničen! Svojim proizvođačima Vukovarsko-srijemska županija nastoji povećati vidljivost i osigurati komunikaciju s tržištem, a putem interneta komunikacija je ubrzana i olakšana.

Požurite sa prijavom, broj web stranica je ograničen!

Osnovni uvjet je da se poljoprivredni proizvođač nalazi na području Vukovarsko-srijemske županije, te da do sada nije koristio slične potpore od strane Županije. Svoj interes iskazujete u prijavnoj formi koja se nalazi ispod članka, a u kojoj je, osim osnovnih informacija o proizvodnji, potrebno i označiti izjavu kojom garantirate da je djelatnost registrirana i u skladu sa tržišnim propisima.

Nakon prijave kontaktirat će vas osoba zadužena za izradu aWEB stranica kako bi vas uputila u daljnje korake. Za vas, kao proizvođača iz Vukovarsko-srijemske županije cjelokupna izrada stranica je potpuno besplatna! Ono što je bitno naglasiti je rok za dostavu materijala! Od trenutka kada se prijavite i iskažete interes, potrebno je u roku od 15 dana poslati materijal (fotografije, nekoliko kratkih rečenica o gospodarstvu i kontakt podatke) na mail adresu info@aweb.hr.

Za sva pitanja slobodno se javite na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail adresu info@aweb.hr.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]