Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 13.07.2016. 16:30

Pregazio ga vlastiti traktor, preminuo na mjestu

Neispravan mehanizam traktora, nažalost, stajao je života 62-godišnjaka. Stroj ga je pregazio i na mjestu usmrtio.

Foto: fahrzeugbilder.de
  • 4.889
  • 243
  • 0

U međimurskom selu Macincu poginuo je 62-godišnji muškarac kojeg je pregazio vlastiti traktor jučer oko 20.20 sati u dvorištu obiteljske kuće.

Kako piše vecernji.hr, do tragedije je došlo zbog neispravnosti mehanizma za paljenje motora traktora. Na traktoru IMT 540 vozač je odvijačem preko startera stavio motor u pogon, a kako je vozilo bilo u brzini, naglo je krenulo prema naprijed i pregazilo ga. Od zadobivenih ozljeda 62-godišnjak je na mjestu preminuo.

"Želimo upozoriti sve građane, posebno one koji se bave poljoprivredom, da mehanizaciju održavaju ispravnom, koristeći usluge ovlaštenih servisera kako bi se izbjegli tragični događaji", poručili su iz Policijske uprave međimurske.

Podsjećamo, tijekom vikenda je u Isti poginuo mladić od svega 21 godinu dok je balirao sijeno. Stroj je u jednom trenutku stao, mladić je sišao provjeriti balirku koja mu je zahvatila ruku.

Foto: fahrzeugbilder.de


Tagovi

Tragedija Poginuo Pogažen Traktor


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo