Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Priznanja za poseban doprinos
  • 21.12.2017. 10:30

Posebno priznanje autorici Ivani Jurišić

Treću godinu zaredom Informacijski sustav Agroklub dodjeljuje priznanja za poseban doprinos svojim autorima. Ivana Jurišić naša je ovogodišnja autorica godine u Hrvatskoj!

Foto: Mario Relatić
  • 572
  • 63
  • 0

Bez dobrih autora, nema dobre priče i portala. A Informacijski sustav Agroklub uistinu ima sjajnu mrežu novinara koji svakodnevno kroz priče naših vrijednih poljoprivrednika donose pozitivne primjere koji motiviraju, ukazuju, dakako, i na probleme koji ih tište, daju prijedloge kako te probleme riješiti i čine naš portal sve boljim. Kako bismo im i javno ukazali koliko ih cijenimo, Agroklub treću godinu zaredom dodijeljuje nagradu za poseban doprinos autoru/ici godine.

Naša ovogodišnja autorica godine u Hrvatskoj je Ivana Jurišić. Ekonomistica po struci, novinarka u duši, riječi su kojima je Ivana Jurišić opisala samu sebe. I koje je uistinu najbolje opisuju. Ivana iza sebe ima bogato novinarsko, ali i uredničko iskustvo, a svaka njezina priča dinamična je, motivirajuća i užitak za čitanje.

Posebno priznanje autoru Vjekoslavu Hudolinu

Nema zadatka koji nije odradila savršeno, a uobičajeni joj je odgovor "računajte na mene". I znamo da itekako možemo računati na nju. Ivana Jurišić obogatila je svojim tekstovima naš portal pa je jedino logično da je upravo ona naša ovogodišnja autorica godine iz čijeg pera će, znamo, izići još mnogo sjajnih priča iz sfere poljoprivrede.

Ivana je s nama od 2015. godine i iza nje je više od 80 autorskih tekstova.

"Drago mi je zbog nagrade. Volim pisati za Agroklub i emotivno sam se povezala s poljoprivrednicima, s nevoljama s kojima se suočavaju, preprekama na koje nailaze, a unatoč svemu ne odustaju. Nadam se da sam im kroz ispričane priče pomogla. I ne samo onima s kojima sam razgovarala", kaže naša Ivana.

Dodijeljena posebna priznanja autorima

Podsjećamo, prošle smo godine priznanje za poseban doprinos dodijelili našem Vjekoslavu Hudolinu, a godinu prije Damiru Rukovanjskom. Veliko hvala još jednom svim našim sjajnim autorima i autoricama! Zbog vas smo to što jesmo!

Foto: Mario Relatić


Tagovi

Agroklub Autorica godine Ivana Jurišić Priznanje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]