Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaštita obradivih površina
  • 15.01.2015. 11:00

Pola milijuna KM za nasip

Rekonstrukcijom ljetnih nasipa zaštit će se više od 700 ha obradivih polja od visokih voda rijeke Save. Projekt je vrijedan pola milijuna KM.

  • 141
  • 10
  • 0

U Ministarstvu poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Županije Posavske, 13. siječnja 2015. godine, održan je sastanak povodom potpisivanja Protokola o suradnji u okviru projekta "Cesta", čija je vrijednost oko pola milijuna KM.

Na sastanku su se okupili predstavnici Ministarstva, Catholic Relief Services-a (CRS) i općine Domaljevac-Šamac, a potpisivanje Protokola predviđeno je za desetak dana.

Obilazak nasipa u Županiji Posavskoj 2014. godine

"Radi se o iznimno važnom projektu rekonstrukcije ljetnih nasipa kojim bi se zaštitilo preko 700 ha obradivih polja od visokih voda rijeke Save. Protokolom se definiraju međusobne obaveze potpisnika, a vezane su za implementaciju Projekta rekonstrukcije oštećenja ljetnih nasipa Bazik i Domaljevac u općini Domaljevac-Šamac. Završetak projekta planiran je najkasnije do 30. lipnja 2015. godine", izjavio je ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Vlade Županije Posavske, Mato Brkić.

Izvor: Vlada Županije Posavske


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede Vlada Županije Posavske Rekonstrukcija ljetnih nasipa Zaštita obradivih polja Bazik Domaljevac Općina Domaljevac-Šamac Vode rijeke Save Mato Brkić Protokol o suradnji Catholic Relief Services