Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Great Plains
  • 11.11.2014. 16:15

Podgajac Great Plains doveo u Hrvatsku

U Đakovu i Osijeku, 30. i 31 listopada 2014. ugovoreno je ovlaštenje za zastupanje u prodaji, servisiranje u garancijskom i izvangarancijskom roku, za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, poljoprivredne mehanizacije marke Great Plains.

  • 668
  • 55
  • 0

Stari iskusni vuk u prodaji poljoprivredne mehanizacije, Đakovčanin Zdravko Podgajac, očito je ponovno pogodio. Ovoga puta radi se o strojevima koji su slabo prisutni u našoj zemlji, no jako ih dugo srećemo po svjetskim sajmovima, ali i oranicama zemalja u okruženju. Nedavno smo gledali takve strojeve na jednom show-u u Bačkoj. No, nije prošlo dugo, i odjeknulo je i u Hrvatskoj.

Veliki igrači i dalje dolaze u Hrvatsku

U Đakovu i Osijeku, 30. i 31 listopada 2014. ugovoreno je ovlaštenje za zastupanje u prodaji, servisiranje u garancijskom i izvangarancijskom roku, za područja Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije, poljoprivredne mehanizacije marke Great Plains. Dakako radi se o Podgajčevom Agrosavezu sa sjedištem u Đakovu.

To je poljoprivredna mehanizacija visoke kvalitete, naročito otporna i pogodna za obradu velikih površina, a uspješna je i u naročito teškim uvjetima rada. Obuhvaća široki spektar strojeva za primarnu obradu tla, finišere za završnu obradu, sijačice za pšenicu, ječam, uljanu repicu, kukuruz, soju, suncokret, kompatne linijske i "V" podrivače, teške tanjurače, kultivatore za strništa, prskalice za kemijska tretiranja i drugih. U tehnološkom i financijskom pogledu, donosi brojne prednosti jer su strojevi kombinirani u kompozicijama, tako da jednim prohodom obavljaju 3 - 4 operacije. "Osim dobave i servisiranja strojeva nudimo i kvalitetno financiranje od strane leasing kuća", ističe Podgajac.


Tagovi

Great Plains Mehanizacija Podgajac Zdravko Hrvatska Makedonija Obrada Sijačica Podrivač


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]