Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hittner
  • 04.08.2015. 14:30

Otvorenje novog Hittner proizvodnog pogona!

22. srpnja otvoren novi Hittner proizvodni pogon!

Foto: Branka Sobodić
  • 378
  • 17
  • 0

Početkom kolovoza 2014. godine tvrtka Hittner je s Ministarstvom poduzetništva i obrta potpisala ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji su financirani iz strukturnih fondova i kohezijskog fonda EU, u sklopu programa 2007.-2013. Tako je firma Hittner d.o.o. krenula u izvođenje projekta pod nazivom Hittner - novi pogon, čija je ukupna vrijednost 11 milijuna kuna, od čega je 4,5 milijuna povućena iz EU fondova.

Projektom je planirana nabava nekoliko strojeva i izgradnja proizvodne hale površine oko 1300 m2 čije je otvorenje održano 22. srpnja 2015. godine. Novu proizvodnu halu tvrtke Hittner svečano je otvorio Gordan Maras, ministar poduzetništva i obrta, a otvorenju su još nazočili i saborski zastupnici Vedran Babić i Vanja Posavac te župan bjelovarsko-bilogorski Damir Bajs i gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec.

Razlog povećanja kapaciteta proizvodnje je sve veća potražnja za malim Hittner šumskim traktorima i traktorima za ratarstvo. Na kraju ovog projekta, koji se planira završiti do kraja ove godine, očekuje se ispunjenje svih planiranih ciljeva, a posebno povećanje izvoza i otvaranje novih radnih mjesta.

Foto: Branka Sobodić


Tagovi

Hittner Šumski traktori Šumski poljoprivredni traktor Nova radna mjesta Proizvodni pogodn Damir Bajs Vanja Posavac Vedran Babić Antun Korušec Gordan Maras Ministar poduzetništva EU fondovi Bespovratna sredstva Ecotrac


Partner

Hittner d.o.o.

Pakračka ulica 10, 43000 Bjelovar, Hrvatska
tel: +385 (0)43 272 512, e-mail: info@hittner.hr web: http://hittner.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]