Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Trgovina
  • 29.06.2014. 09:11

Otvorena prva Kramp trgovina u Hrvatskoj

Široga ponuda rezervnih dijelova strojeva za poljoprivredu, šumarstvo i održavanje travnjaka odsada je putem novootvorene trgovine tvrtke Scheda dostupna i hrvatskom tržištu.

  • 2.432
  • 72
  • 0

Tvrtka Scheda d.o.o. je 12. lipnja otvorila prvu Kramp trgovinu u Hrvatskoj. 320m2 profesionalno uređenog prodajnog prostora nudi veliki izbor proizvoda za poljoprivredu te šumarsku industriju i sektor održavanja odnosno uređenja travnjaka i vrtova. Radi se o originalnom konceptu trgovine tvrtke Kramp koji postaje sve popularniji u Europi, dizajniran u suradnji sa kupcima, a uređen u svrhu poboljšanja usluge kupcima i maksimizacije prodaje. Atraktivan i jednostavno postavljen prodajni prostor je ispunjen visokokvalitetnim i brendiranim proizvodima, skrojen prema potrebama i zahtjevima kupaca.

kramp-shop
Kramp trgovina

Tko je Kramp i što može ponuditi kupcima?

Kramp je vodeći europski dobavljač rezervnih dijelova za poljoprivredne, industrijske, šumarske te strojeve za održavanje travnjaka. Ova nizozemska tvrtka preko svojih 25 podružnica u 16 europskih zemalja, svojim kupcima omogućuje pristup do više od milijun proizvoda: dijelova hidraulike, prijenosa i pneumatike, potrošnog materijala itd. Osim vlastitog branda, Kramp opskrbljuje kupce i originalnim dijelovima mnogih brendova kao što su Lemken, Kuhn, Maschio, AL-KO, Kverneland, Rabe, Solo, Vicon, SKF, Lombardini, Bosch Rexroth i mnogi drugi.

Velika snaga tvrtke Kramp je brza dostava naručenih dijelova. Kako bi se ona osigurala, preko 500.000 rezervnih dijelova se isporučuje izravno sa skladišta. Krampov sustav praćenja narudžbi omogućuje uvid u točne lokacije svakog naloga u svako doba dana.

Tvrtkama koje prodaju i koriste poljoprivrednu mehanizaciju te profesionalnim korisnicima u segmentu šumarstva i vrtlarstva, preko novootvorene trgovine tvrtke Scheda, Kramp nudi dostupnost najšireg obima ponude rezervnih dijelova, efikasnu logistiku, tim za stručnu podršku i najvišu razinu usluga.

“Žanjem plodove prednosti koncepta Kramp trgovine: kvalitetnih proizvoda, unaprijeđenog servisa i post-prodajne usluge. Moja trgovina dizajnirana je prema potrebama mojih kupaca, a Kramp je pripomogao na svakom koraku”, komentirao je nakon svečanog otvorenja trgovine Zvonimir Cvitanušić, vlasnik tvrtke Scheda d.o.o.

U nastavku možete pogledati video koji na najbolji mogući način prikazuje koncept Kramp trgovine, čiji su proizvodi i usluge od sada na raspolaganju i na hrvatskom tržištu.


Tagovi

Trgovina Scheda Zvonimir Cvitanušić Kramp Rezervni dijelovi Mehanizacija Šumarstvo Uređenje vrtova


Partner

Scheda d.o.o.

Ljudevita Posavskog 29, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 (0) 1 561 9519, e-mail: scheda@scheda.hr web: http://www.scheda.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]