Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 04.04.2014. 12:50

Otvoren IPARD natječaj za obiteljska gospodarstva!

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i postizanja standarda Zajednice".

Foto: depositphotos.com
  • 582
  • 73
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju raspisala je IPARD natječaj za mjeru 101 „Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva u svrhu restrukturiranja i postizanja standarda Zajednice", koji je otvoren od 04. do 18. travnja 2014. godine.

Sve važne informacije o natječaju za ovu mjeru možete pročitati u Vodiču za korisnike mjere 101, odnosno u Pravilniku o provedbi mjere 101 koji možete naći u privitku ispod teksta.

Svi projekti koji se ugovore po IPARD natječajima u 2014. godini biti će financirani sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (EAFRD). Iz tog fonda Hrvatskoj je na raspolaganju godišnja alokacija od 333 milijuna EUR-a, za provedbu mjera iz Programa ruralnog razvoja. Dok Program ruralnog razvoja ne bude usvojen, Europska komisija je odobrila financiranje IPARD mjera 101 i 103 iz navedenog fonda. Za natječaj za mjeru 101 koji traje od 4.4. - 18.4. predviđena je alokacija od 35 milijuna EUR-a, a za natječaj za mjeru 103, koji završava u ponedjeljak 7. travnja, ukupno 15 milijuna EUR-a.

Za više informacija obratite se na info@apprrr.hr i eafrd@mps.hr.

Foto: depositphotos.com


Dokumenti


Tagovi

EAFRD Projekti IPARD Godišnja alokacija Vodič za korisnike Mjera 101 Natječaj Restrukturiranje ruralne zajednice Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva OPG Podizanje standarda Financiranje Sredstva Europska komisija Program ruralnog razvoja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."