Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 28.03.2014. 13:30

Otvoren 17. Međunarodni proljetni sajam u Bjelovaru

Bjelovarski sajam jedan je od međunarodnih vodećih sajmova poljoprivredne mehanizacije, sjemenske robe i sadnog materijala za proljetnu sjetvu i ostalog repromaterijala za naše poljoprivrednike

  • 658
  • 149
  • 0

Dan je kao stvoren za sajmovanje. Barem tako kažu oni koji su se ovog prijepodneva našli u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Na sajamskom prostoru u Gudovcu otvoren je 17. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, a Gudovac će sljedeća tri dana biti poljoprivredno središte Hrvatske.

Bjelovarski sajam svake godine bilježi kontinuirani rast izlagača i posjetitelja. Na 20.000 m2 izložbenog prostora svoje proizvode predstavlja oko 400 izlagača iz nikad većeg broja županija, njih 19, ali i iz osam zemalja. Organizatori očekuju barem 20.000 posjetitelja, a da bi njihov dolazak osigurali, uveli su i neke novine. Najveća je ta da su proljetnom sajmovanju pripojili SKOK - sajam konja i opreme za konje, a tu je i prezentacija western show. Od današnjih događanja, posebno su se istaknuli Dani sira, meda i etno-uradaka bjelovarskog kraja. Sutra će sajam obilježiti brojna predavanja vezana za temu poljoprivrednog zemljišta te provedbu Nitratne direktive u RH, koja će zasigurno zainteresirati posjetitelje i brojne poljoprivredne proizvođače koji žele biti u toku događanja.

Poljoprivrednici na Bjelovarskom sajmu mogu po sajamskim cijenama kupiti sve za proljetnu sjetvu - od repromaterijala do mehanizacije po kojoj je Bjelovarski sajam najveći takav u regiji. Proljetni sajam u 11 sati otvorio je predsjednik Ivo Josipović.

Donosimo i galeriju slika s današnjeg, suncem obasjanog otvaranja Bjelovarskog sajma, a u lijepo vrijeme i pozitivnu atmosferu se možete uvjeriti i sami.


Fotoprilog


Tagovi

Bjelovarski sajam Ivo Josipović Gudovac Sajamski prostor Proljetni sajam SKOK Western show Reprometrijal Mehanizacija Izlagači Posjetitelji Proljetna roba Sadni materijal Proljetna sjetva


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."