Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novocommerce International
  • 12.04.2016. 09:30

Osječanima ekskluzivno zastupstvo za Bednar

Riječ je o progresivnom proizvođaču poljoprivrednih strojeva specijaliziranih za obradu tla, sijanje, gnojenje i usitnjavanje. Proizvode su usavršavali surađujući s velikim farmerima ispunjavajući njihove zahtjeve.

Foto: Novocommerce International
  • 638
  • 93
  • 0

Robusni poljoprivredni strojevi češkog Bednara stigli su i u Hrvatsku. Svojem portfelju brendova ovo je ime dodao osječki Novocommerce International koji je postao njihov ekskluzivni zastupnik.

"Riječ je o progresivnom proizvođaču poljoprivrednih strojeva specijaliziranih za obradu tla, sijanje, gnojenje i usitnjavanje. Proizvode su usavršavali surađujući s velikim farmerima ispunjavajući njihove zahtjeve. Vrlo su iskusni i cijenjeni u Europi, Ukrajini i Rusiji", ističe Slobodanka Radić, marketing manager Novocommerce Internationala.

Istražuju nove načine obrade tla

Osječani su u ovim Česima prepoznali pouzdanog partnera koji testira nove načine obrade tla i prihrane usjeva u suradnji s vodećim farmerima. Na temelju tako dobivenih rezultata proizvode strojeve koji se u Bednaru razvijaju s ciljem povećanja prinosa što se u konačnici reflektira, kako ističe Radić, na proizvodnju hrane za brzorastuću svjetsku populaciju.

"Zbog svojeg bliskog i snažnog odnosa s farmerima, Bednar FMT se ubraja među najinovativnije proizvođače koji razvijaju i proizvode strojeve s odličnom redukcijom troškova, uvijek nadopunjujući zahtjeve farmera. To je iskusan i cijenjen proizvođač, prisutan na najvećim europskim, ukrajinskim i ruskim farmama", dodaje ona napominjući kako je upravo to ono na što ukazuju svojim kupcima, da nude više od John Deere-a, odnosno i druge snažne svjetske brendove.

Brza intervencija i usluga servisiranja

"John Deere je kao Mercedes među automobilima. Izvrsne su kvalitete, ali bez obzira na činjenicu da se strojevi slabo kvare, imamo i 16 servisnih vozila koja pokrivaju područje cijele Hrvatske", kaže ona.

U Novocommerce Internationalu otvorili su i novi servis koji je prostorno veći od starog. Kupcima garantiraju brzu intervenciju i izlazak servisera na teren u roku 24 sata, te mogućnost isporuke dijelova između 24 i 48 sati.

"Servis je proširen za gotovo 600 četvornih metara, a njegova vrijednost posebice je uočljiva tijekom zimskih mjeseci. Uz ovakve kapacitete možemo pružiti kvalitetan Expert check, zimsku inspekciju strojeva. Pored Osijeka, isto takvu kvalitetnu uslugu pružamo i u poslovnici u Bjelovaru", napominje.

Alternativa novim dijelovima

Odnedavno imaju i novouređenu prodavaonicu organiziranu kao takozvani Showroom u kojoj prvi puta nude REMAN John Deere dijelove, odnosno tvornički reparirane dijelove kao pametnu alternativu novim dijelovima te Vapormatic originalnu alternativu za John Deere mehanizaciju starije generacije.

U Hrvatskoj su nedavno prodali i najveći traktor John Deere gusjeničar 9520 RT, proizveden u SAD-u. Stroj je završio u Garešnici, a kada mu stignu priključci, njegova kvaliteta i izvrsnost, ističu u NCI-u, najbolje će se pokazati u polju.

Do kraja godine planiraju sudjelovati i na trećem Farm Showu kojega posljednjeg vikenda u kolovozu organizra Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije, a čija je i NCI članica.

"Namjera je i cilj ovoga sajma da bude isključivo vezan za poljoprivrednu mehanizaciju. Projekt svake godine raste, sve je bolji, a odaziv posjetitelja koji ne dolaze samo iz Hrvatske, nego cijele regije, sve veći", zaključuje o planovima NCI-ja, Slobodanka Radić.

Foto: Novocommerce International


Tagovi

Novocommerce International NCI Osijek Bjelovar John Deer Slobodanka Radić. Gusjeničar Traktor Servis Radionica Showroom Isporuka


Autorica

Ivana Barišić

Više [+]

Prije nego je upisala pravo, počela se baviti novinarstvom. I u njemu ostala. Pisala je za Večernji list, Poslovni dnevnik i Tportal, a televizijsko iskustvo stekla je na RTL-u. Kada ne piše, vozi bicikl, romobil ili skija :)


Partner