Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poplavljena područja
  • 16.06.2014. 13:50

Osijek donirao dva stroja za sanaciju vode u Gunji

Grad Osijek donirao strojeve za ocjeđivanje poljoprivrednog zemljišta Općini Gunja

Foto: freepik.com
  • 89
  • 5
  • 0

Gradonačelnik Grada Osijeka Ivan Vrkić i načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić potpisali su Ugovor kojim Grad Osijek donira dva podrivača Ripper 3.550 namijenjena ocjeđivanju poljoprivrednog zemljišta, za sanaciju poplavljenih područja u Općini Gunja.

Radi se o strojevima iz proizvodnog programa osječkog OLT-a ukupne vrijednosti 58.905,00 kuna. U ovoj situaciji Grad Osijek je uspio pomoći poplavljenim područjima Posavine, istodobno osiguravši mogućnost proizvodnje radnicima OLT-a.

Iako se radi o proizvodji samo dva stroja, gradonačelnik Vrkić i načelnik Lucić iskazali su nadu da će i ostali gradonačelnici velikih hrvatskih gradova, kao i Vlada RH, pratiti ovaj primjer, što bi osiguralo radnicima OLT-a posao kojim bi mogli premostiti trenutne teškoće poslovanja, a nastradala područja dobila bi potrebitu poljoprivrednu mehanizaciju, osiguran servis i sve ostale usluge neophodne što skorijoj normalizaciji poljoprivredne proizvodnje.

Foto: freepik.com


Tagovi

Grad Osijek Donacija Ivan Vrkić Hrvoje Lucić Ripper Podrivač Gunja Ocjeđivanje poljoprivrednog zemljišta Posavina OLT Poplave


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]