Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 27.05.2015. 12:10

Općini Jagodnjak 2,6 milijuna kuna

Izgradnjom i obnovom cesta, mještanima je omogućen lakši dolazak do njihovih poljoprivrednih površina i tvrtki koje djeluju na području općine Jagodnjak.

  • 286
  • 39
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 301 Poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture.

Općini Jagodnjak u Osječko-baranjskoj županiji isplaćeno je 2.683.564,85 kn za ulaganje u izgradnju javnih lokalnih nerazvrstanih cesta, uključujući pripremne i zemljane radove te radove na strukturi površine ceste.

Izgradnjom nerazvrstane ceste Jagodnjak - Zornice olakšao se i ubrzao pristup poljoprivrednom zemljištu, voćnjacima, šumi te farmi pčela u Zornicama. Također, čišćenjem postojećih odvodnih kanala uz cestu, uvelike je smanjena mogućnost poplava i šteta na poljima. Općina Jagodnjak uz istoimeno općinsko središte obuhvaća i mjesta Bolman, Majške Međe i Novi Bolman u kojima živi 2100 stanovnika.


Tagovi

Agencija za plaćanja Mjera 301 Općina Jagodnjak Osječko-baranjska županija Nerazvrstane ceste Zornica Odvodni kanal Bolman Majške Međe Novi Bolman


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]