Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruga OPGH Život
  • 20.02.2014. 08:30

Okrugli stol "Udruge Život" na Osječkom sajmu

Od 400 poljoprivrednih udruga u Hrvatskoj, samo Udruga OPGH Život nametnula se kao ozbiljan sugovornik na poljoprivrednoj sceni, a prvi Okrugli stol organiziraju na 21. Osječkom proljetnom sajmu

Foto: Dušan Mirković/PIXSELL
  • 880
  • 151
  • 0

Kao što je već najavljeno, Udruga obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava Hrvatske Život, nastala udruživanjem Stožera za obranu hrvatskog sela i neformalne platforme stručnjaka Živo selo, kreće sa svojim prvim javnim aktivnostima. Kako najavljuje predsjednik Antun Laslo, upravo je ta udruga pozvana da bude domaćin Okruglog stola o aktualnom stanju u domaćem stočarstvu i ratarstvu na 21. Osječkom proljetnom sajmu u Osijeku što će se na Pampasu održavati od 7. do 9. ožujka.

Okrugli stol predviđen je za 7. ožujka od 10 do 12 sati, a na njemu će o stanju u proizvodnji mlijeka, svinjogojstvu i drugim aktualnostima iz našeg agrara govoriti dr. sc. Vladimir Margeta, mr. Miroslav Kovač i drugi, dok će Antun Laslo govoriti s pozicije proizvođača. Udruga OPGH Život vrlo se brzo nametnula kao ozbiljan sugovornik na hrvatskoj poljoprivrednoj sceni, koja je u prošlosti često bila razjedinjena. Među aktivnostima, najavljeni su i kontakti s Poljoprivrednim, ali i Ekonomskim te Veterinarskim fakultetima u Osijeku i Zagrebu.

Rad Udruge zasad je sveden na volontere. Laslo najavljuje osnivanje podružnica po županijama, a onu za Osječko-baranjsku najavljuje za sredinu ožujka. Udruga zasad ima članstvo u devet županija, a interes za njen rad, kaže Laslo, postoji i na jugu Hrvatske.

Foto: Dušan Mirković/PIXSELL


Tagovi

Okrugli stol Antun Laslo Osječki proljetni sajam Miroslav Kovač Vladimir Margeta Živo selo Udruga OPG-a Život

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]