Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Klaster poljomehanizacije
  • 12.02.2015. 13:40

Ofenziva na mađarsko tržište!

Mađarska tvrtka Novara Coop Kft. gradi poseban prezentacijski salon u kojemu će biti izložen kompletan asortiman poljomehanizacije članica hrvatskog Klastera poljomehanizacije!

  • 678
  • 32
  • 0

Da se Klaster poljomehanizacije kreće u pravom smjeru ka realizaciji zactranog cilja projekta internacionalizacije poslovanja, svjedoči činjenica da je još tijekom prošle godine započeo poslovne pregovore sa mađarskom tvrkom Novara Coop Kft., a već početkom ove godine ostvarena je suradnja. Članice Klastera Eurometal, OLT, Hidraulika-Kutina, Labinprogres-TPS, Pecka i POD-Dežanovac posjetile su ovu mađarsku tvrtku te je komunikacija uspješno nastavljena jer je Novara Coop Kft. zainteresirana za proširenje suradnje.

Naime, već ranije je započela suradnja s članicom Megametal i tvrtke Novara Coop Kft., a sada su iskazali interes uvoza i distribuiranja kompletnog programa Klastera poljomehanizacije na mađarsko tržište te trenutno provode izgradnju prezentacijskog salona u kojemu će biti izložena i sva ostala poljoprivredna mehanizacija članica Klastera.

Članice su pokazale spremnost za suradnjom pa uskoro kreću konkretni dogovori sa svakom članicom pojedinačno, a već sada je na web stranicama tvrtke Novara Coop Kft. postavljeno gotovo 70% proizvodnog programa Klastera poljomehanizacije za koji se procjenjuje da ima mogućnosti plasmana na mađarskom tržištu.

Sajam - mjesto novih kontakata!

Na sajmu poljoprivredne mehanizacije AGROmashEXPO obavljeni su razgovori s još nekoliko drugih inozmenih tvrtki, a sajam su posjetile i članice Klastera koje su s potencijalnim partnerima razgovarale o mogućoj poslovnoj suradnji, kao i proizvodnoj kooperaciji.


Tagovi

Klaster poljomehanizacije Novara Coop Kft. Internacionalizacija poslovanja Eurometal Hidraulika-Kutina Labinprogres Pecka POD Dežanovac OLT Mađarsko tržište Hrvatska poljomehanizacija


Partner