Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • POD Dežanovac
  • 20.10.2016. 10:30

Od sada poljoprivredne dijelove kupujte od kuće

Proizvodnja opruga Dežanovac uvela je novosti u poslovanju te otvorila Internet trgovinu. Sada iz udobnosti fotelje možete naručivati željene proizvode, kojih u ponudi Internet trgovine ima oko 3 tisuće!

  • 3.048
  • 141
  • 0

Internet trgovina u današnje vrijeme više nije nepoznanica i sve se više širi na hrvatskom tržištu. Stoga je i Proizvodnja opruga Dežanovac, svom poslovanju pridodala ovakav oblik poslovanja.

U sklopu Poziva za dodjelu bespovratnih sredstava "Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva" koji je financiran u okviru IPA programa Europske unije za Hrvatsku-Regionalna konkurentnost, u prosincu 2014. godine, uspješno su implementirali Internet trgovinu u poslovanju tvrtke.

Trenutno se na internet trgovini nalazi oko 3.000 proizvoda, no ponuda iz dana u dan raste. Mogu se pohvaliti velikim asortimanom rezervnih dijelova strojeva, remenja, ležajeva, vijčane robe, kardanskih dijelova, igračaka kao i mnogih drugih popratnih alata i dijelova potrebnih svakom poljoprivrednom gospodarstvu. Naravno, ni opruge nisu izostavljene te se gotovo cijeli asortiman nalazi na internet trgovini, s popratnim skicama i kataloškim brojevima.

Pratite akcije i rasprodaje na web shopu!

Narudžbe se obrađuju svakim radnim danom od ponedjeljka do petka 7.30-15.30 h, te subotom od 8.00-13.00 h. Dostava se vrši svakim radnim danom osim vikendom i najčešće u najkraćem mogućem roku od 1-3 dana od dana potvrde narudžbe. Plaćanje se vrši internet uplatom ili plaćanjem pouzećem na kućnom pragu kupca.

Tvrtka nudi veliki asortiman proizvoda

Također možete pratiti akcije i rasprodaje putem prijave na Obavijesti/Newsletter ili putem Facebook profila. Sve upite i prijedloge možete poslati na: webshop@pod.hr.

Kako bi asortiman rezervnih dijelova bio bliže kupcu, otvorili su maloprodajnu trgovinu u Bošnjacima, pored Županje. Osim rezervnih dijelova, kako originalnih tako i zamjenskih, kupac će dobiti informacije i o poljoprivrednim strojevima. Ono što bi istaknuli i po čemu su poznati je i generalno zastupništvo proizvođača Poettinger. Briga o kupcu se nastavlja i putem servisa, kako u garantnom, tako i izvan garantnog roka! Svu tu bogatu ponudu možete pronaći i na drugoj adresi: J.J. Strossmayera 28, Bošnjaci ili na telefon: 032/524-407.
Na donjoj karti možete vidjeti kako ćete najlakše doći do njih.


Fotoprilog


Tagovi

POD Internet trgovina Web shop Opruge Rezervni dijelovi Narudžbe Dostava


Partner