Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OP Ruralni razvoj
  • 25.01.2015. 12:20

Objavljeni Pravilnici za Mjeru 4!

Objavljeni pravilnici za podmjere 4.1. i 4.2. Operativnog programa ruralnog razvoja!

Foto: depositphotos.com/photograpy
  • 1.812
  • 277
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede 21. siječnja 2015. godine objavilo je pravilnike o provedbama za Podmjeru 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" i Podmjeru 4.2. "Potpora za ulaganja u preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda", na osnovu kojih je najavljena objava natječaja za navedene Podmjere 30. siječnja 2015.

Navedena Mjera predstavlja veliku mogućnost svima koji žele modernizirati gospodarstvo kupovinom nove mehanizacije, podizanjem novih nasada ili sustava za navodnjavanje.

Izuzetno velik interes poljoprivrednika za Mjeru 4. Operativnog programa ruralnog razvoja "Ulaganja u fizičku imovinu" potaknula je izradu materijala i održavanje prezentacija.

Materijali s jučer u Zagrebu održane prezentacije u suradnji Ministarstva poljoprivrede i Agencije za plaćanja o Mjeri 4. Ruralnog razvoja dostupni su niže u tekstu.

U prezentacijama se mogu naći odgovori na najčešća pitanja – Koji uvjeti se moraju zadovoljiti kod prijave na natječaje ili Koliku je potporu moguće ostvariti.

Pravilnici su objavljeni u Narodnim novinama 7/15 i dostupni su putem sljedećih poveznica:

Kako bi svima zainteresiranima na vrijeme pružili sve relevantne informacije, Agencija za plaćanja u poljoprivredi planira u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom održati info edukativne radionice prema sljedećem rasporedu:

  • Zagreb, 22.1. u 11 sati - Kino dvorana, Ulica grada Vukovara 78, Zagreb
  • Rijeka, 23.1. u 11 sati - Dvorana HGK, Bulevar oslobođenja 23, Rijeka
  • Split, 26.1. u 11. sati - Dvorana HGK, Ante Trumbića 4, Split
  • Osijek, 27.1. u 11 sati - Dvorana HGK, Europske avenije 13, Osijek

Foto: depositphotos.com/photograpy33


Dokumenti


Tagovi

Najava natječaja Ulaganja u fizičku imovinu Agencija za plaćanja Ministarstvo poljoprivrede Kupnja mehanizacije Operativni program ruralnog razvoja Hrvatska gospodarska komora Info radionice


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.