Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 01.07.2015. 16:00

Objavljena hrvatska inačica Ruralnog razvoja!

Program ruralnog razvoja dobio je i svoju hrvatsku inačicu!

Foto: depositphotos.com/photograpy
  • 351
  • 33
  • 0

Program Ruralnog razvoja RH za razdoblje od 2014. do 2020. godine, težak oko 2,4 milijarde eura, nedavno je prihvaćen od strane Europske komisije, a prvi natječaji su objavljeni početkom ove godine.

Kod korisnika programa već je objava prvih natječaji izazvala golem interes pa je tako već na Mjeru 4 prijavljeno 1.280 projekata, vrijednih gotovo četiri milijarde kuna. Od ukupnog broja prijava, 3/4 činila su obiteljska poljoprivredna gospodarstva i obrti, upravo subjekti kojima je Program namijenjen.

Podsjetimo, izrada Programa započela još 2012. godine, a službeno je poslan na odobrenje 16. srpnja 2014. godine. Program definira 16 mjera sa ciljem povećanja konkurentnosti hrvatske poljoprivrede, a diljem države održavana su predavanja o Mjerama u sklopu Programa, kao i o mogućnostima iskorištenja osiguranih sredstava.

Hrvatska inačica Programa ruralnog razvoja dostupna je ovdje.

Foto: depositphotos.com/photograpy33


Tagovi

Program ruralnog razvoja Korisnici Poljoprivreda Hrvatska inačica programa Ruralni razvoj


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]