Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • eGAP
  • 18.11.2013. 08:57

Novo! eGAP u verziji 2.0

eGAP, aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje doživjela je brojne nadogradnje i izmjene

  • 1.351
  • 208
  • 0

Internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje eGAP doživjela je čitav niz promjena, a sada je dostupna i u poboljšanoj verziji 2.0, pod istim imenom. U novoj verziji eGAP aplikacije, fokus je na pozitivnijem iskustvu korisnika te korištenju na svim raspoloživim platformama od osobnih računala, tableta pa sve do pametnih telefona nove generacije.

Poboljšano korisničko iskustvo

U cilju lakšeg i još bržeg korištenja eGAP aplikacije napravljene su brojne izmjene. "Uzeli smo u obzir sve mailove i telefonske pozive naših korisnika, kao i pitanja sa prezentacija, a sve to kako bi kreirali bolje i učinkovitije korisničko sučelje" rekao nam je Frano Šašvari, glavni razvojni inženjer eGAP aplikacije. "Proširili smo i prostor koji donosi informacije te na taj način u prvi plan postavili rezultate rada naših korisnika. Izbornik je ostao na istom mjestu, filter za prikaz podataka je dodatno poboljšan, a svi korisni izvještaji sada se nalaze u donjem dijelu Vašeg ekrana", nastavlja Frano.

Krvna slika Vašeg gospodarstva - eGAP naslovnica

Naslovnica je doživjela potpuno novi oblik. Nakon prijave na eGAP, korisnici odmah pred sobom, sve infomacije koje čine presjek stanja gospodarstva, imaju na jednom mjestu - od strukture nasada, rezultata berbe/žetve, dinamike aktivnosti do stanja resursa i zadnjih aktivnosti. Mnoštvo korisnih informacija, jednostavno prikazanih - sve na jednom ekranu.

Dizajn primjenjiv na svim uređajima

eGAP je doživio i ozbiljna poboljšanja u cilju korištenja na uređajima nove generacije; mini prijenosnicima, tablet računalima i najrazličitijim smartphone uređajima. Sada, kada je brzi internet prisutan gotovo svugdje, a bez ovisnosti o žicama, korisnici podatke o proizvodnji mogu unositi dok rade u svom traktoru, kao što šalju poruku ili obavljaju poziv. Tehnologija na ovaj način ispunjava svoje osnovne funkcije - optimizaciju procesa te uštedu vremena i novca.

Malim proizvođačima potpuno besplatno korištenje

S novom verzijom nema više funkcionalnih ograničenja u besplatnoj verziji aplikacije, tako da sada svi mogu koristiti napredne opcije vezane primjerice za integriranu proizvodnju ili GlobalGAP certifikate. Kreirani su i dodatni izvještaji/opcije unutar unosa podataka.

Uz sve izmjene, slogan ove aplikacije se još više potvrđuje - eGAP, jednostavno i korisno


Tagovi

EGAP Nova verzija Frano Šašvari


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]