Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 02.01.2015. 11:15

Nova isplata za nabavu poljoprivredne mehanizacije

OPG-u Klarić Vedran iz Donje Dubrave u Međimurskoj županiji isplaćeno je 504.925,34 kuna za nabavu poljoprivredne mehanizacije.

Foto: freedigitalphotos.net
  • 956
  • 48
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

OPG-u Klarić Vedran iz Donje Dubrave u Međimurskoj županiji isplaćeno je 504.925,34 kuna. OPG je nabavio poljoprivrednu opremu i mehanizaciju nužnu za nastavak daljnje proizvodnje, točnije traktor, plug prekretač, valjak za usitnjavanje zemlje, rotodrljaču, kultivator, rasipač te sijačicu za kukuruz, šećernu repu i soju.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

OPG Klarić Vedran Poljoprivredna oprema i mehanizacija Valjak za usitnjavanje zemlje Rasipač Sijačica za kukuruz Plug prekretač Nabava traktora Poljoprivredna gospodarstva APPRRR IPARD Završeno ulaganje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]