Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eurovrt
  • 20.05.2016. 16:30

Najveći centar vrtne mehanizacije u Hrvatskoj!

Na Žitnjaku otvoren najveći centar vrtne mehanizacije i opreme u Hrvatskoj!

  • 3.801
  • 395
  • 0

Ovog četvrtka Zagreb je postao bogatiji za najveći centar vrtne mehanizacije i opreme u Hrvatskoj - Eurovrt.

Na više od 1.000 kvadratnih metara smještenih u ulici grada Gospića na Žitnjaku, posjetitelji će pronaći vrhunske strojeve renomiranih svjetskih proizvođača kao što su Stihl, Viking, Husqvarna, John Deere, Toro, Alpina i mnogi drugi.

Iako je sa radom počeo 2009. godine, u jeku recesije koja još uvijek potresa Hrvatsku, Eurovrt je u vrlo kratkom razdoblju postao respektabilni partner koji se ponosi činjenicom da je upravo kupac taj koji je na prvom mjestu.

Kupac na prvom mjestu

"Svoje proizvode prodajemo u cijeloj Hrvatskoj, od Dubrovnika do Iloka. Mi želimo da kupac dobije točno ono što mu je potrebno, a ne ono na čemu ćemo mi najviše zaraditi. Obostrano povjerenje jedini je temelj daljnjeg razvoja tvrtke", rekao nam je vlasnik Vinko Širac.

Vinko Širac

Uz dobru hranu i glazbu benda Peti element, novu trgovinu na Žitnjaku osim brojnih kupaca koji su požurili vidjeti novi asortiman, posjetili su i brojni partneri s kojima ova tvrtka surađuje.

Od samih svojih početaka, Eurovrt je sinonim za pouzdanost i kvalitetu.

Pod jednim krovom okupili sve najbolje

"Želite li kvalitetne i profesionalne strojeve za održavanje i uređenje Vaših vrtova i okućnica, sportskih terena i parkovnih površina, ovo je pravo mjesto za vas", rekao nam je Širac.

"Naša prednost pred drugima je što na jednom mjestu nudimo servis i logistiku te kroz kroz jedan profesionalni pristup želimo tržištu ponuditi ono najbolje štu se nudi u Europi i svijetu. Većina tvrtki u ovom segmentu su zastupnici jednog ili drugog brenda dok smo mi uspjeli pod istim krovom okupiti ono najbolje."

Osim bogate ponude, tu je i servis

Osim bogate ponude najboljih svjetskih brandova, kupac će u Eurovrtu naći i servis za brendove kao što su Husqvarna, John Deere, Stihl, Viking, AS Motor, Briggs Stratton, Jonsered, Partner, Homelite, Gardena, MTD, Cifarelli, Wolf Garten i Castelgarden i drugi . U Eurovrtu su opremljeni svim potrebnim alatima i dijagnostičkim strojevima te dizalicama.

"Jedini problem, ako se to uopće može nazvati problemom, je taj što nemamo toliko posla sa servisima. Naši najprodavaniji brendovi Stihl i Husqvarna poznati su po tome što se rijetko kvare, a onda nema potrebe ni za servisom", rekao nam je Dalibor Rihtarić, voditelj veleprodaje i marketinga Eurovrta.

Prednost lakše kupnje - webshop!

Prije nekoliko tjedana, sa radom je započeo redizajnirani webshop Eurovrta. Na web stranici www.eurovrt.hr kupci mogu naći podatke o svim njihovim proizvodima te na lak i na jednostavan način doći do željenih proizvoda. Svaki kupac koji kupi robu u vrijednosti višoj od 500 kuna, dobiva i besplatnu dostavu. U webshopu možete kupiti sve, od crijeva za navodnjavanje do profesionalnih strojeva za koje su uglavnom zainteresirane velike tvrtke.

Najveći centar vrtne mehanizacije i opreme u Hrvatskoj

Greške svedene na minimum

"Bilježimo veliki broj kupaca ne samo iz Hrvatske, već iz BiH i Srbije, čak i iz Slovenije", rekao nam je Rihtarić.

"Naša prednost pred ostalim sličnim tvrtkama je u tome što ako kupac kod nas kupi kosilicu mi radimo nulti servis. Znači, prije nego što je pošaljemo kupcu, kosilica se vadi iz kutije, stavlja se ulje i gorivo te se vrše radnja paljenja na temelju čega se izdaje garancija. Na taj način smo i mi sigurni da kupac dobiva valjan proizvod. Zbog takvog načina rada greške su svedene na minimum, što su prepoznali i naši kupci,", zadovoljan je Rihtarić.


Fotoprilog


Tagovi

Eurovrt Vino Širac Vrtna mehanizacija


Autorica

Ivana Jurišić

Više [+]

Novinar u duši, ekonomist po struci. Sa 14-godišnjim iskustvom u uredništvu Zadarskog i Novog Lista, Ivana nam donosi zanimljive i dinamične priče, ali i informacije koje pomažu unapređenju sela i poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]