Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredne potpore
  • 31.03.2014. 19:00

Na Agronetu dostupan izračun potpora za 2013.

Informativni izračun o ostvarivanju prava na plaćanja za 2013. godinu dostupan je na Agronet-u

Foto: freepik.com
  • 1.326
  • 174
  • 0

Na mrežnoj aplikaciji Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju - Agronet, od prošlog tjedna su dostupni informativni izračuni o ostvarivanju prava na plaćanja za svako poljoprivredno gospodarstvo, koje je na osnovi odobrenog zahtjeva za izravna plaćanja podnesenog u 2013. godini, ostvarilo neku vrstu prava na plaćanja. Za 99.244 korisnika izravnih plaćanja za 2013. godinu Agencija je generirala ukupno 206.650 informativnih izračuna, po svakoj pojedinoj potpori.

Agronet-u se pristupa putem korisničkog imena i zaporke koje je Agencije za plaćanja dodijelila svakom korisniku izravnih plaćanja. Svi poljoprivrednici koji nisu u mogućnosti samostalno pristupiti Agronet-u, svoje informativne izračune mogu zatražiti u regionalnim uredima Agencije za plaćanja.

Izračuni su napravljeni temeljem iznosa propisanih Uredbom Vlade o financijskoj strukturi omotnice za mjere iz programa izravne potpore za 2013. godinu (Narodne novine br.141/13) za svaku pojedinu potporu: regionalna plaćanja, premije, specifična plaćanja, iznimno osjetljivi sektori te IAKS mjere ruralnog razvoja.

Izračun je informativne prirode, a Agencija za plaćanja za svakog korisnika donosi konačnu odluku o ostvarivanju prava na izravna plaćanja zaključno sa 31. svibnjem 2014. godine.

Foto: freepik.com


Tagovi

Agronet Potpora Poljoprivredni poticaji APPRRR Informativni izračun IAKS mjere ruralnog razvoja Regionalna plaćanja Premije


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)