Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub i HUMP
  • 23.05.2015. 14:35

Mladim poljoprivrednicima eGAP u pola cijene!

Mladi poljoprivrednici definirani su kao nositelji poljoprivrednih gospodarstava - mlađi od 40 godina, a takvih je danas u Hrvatskoj više od 16.000! Kako bismo upravo njima pomogli da krenu sa modernijim i jednostavnijim poslovanjem, omogućili smo im prve dvije godine korištenja eGAP-a u pola cijene!

  • 2.292
  • 152
  • 0

eGAP aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje namijenjena je svim proizvođačima koji žele ubrzati, pojednostaviti i modernizirati evidenciju svojih svakodnevnih aktivnosti. Putem eGAP-a evidenciju proizvodnje mogu voditi ratari, voćari, povrćari, vinogradari i vinari. Detaljnije o samoj aplikaciji i što ona omogućuje pročitajte ovdje.

Sve što je potrebno za korištenje eGAP-a je računalo i pristup Internetu. Putem eGAP-a svoje aktivnosti danas evidentiraju i mlađi i stariji poljoprivrednici - bitna je volja, odlučnost te želja za napretkom.

50% popusta na prve dvije godine korištenja!

Kako bismo pomogli mladim proizvođačima koji tek kreću sa poslovanjem, u suradnji sa Hrvatskom udrugom mladih poljoprivrednika odlučili smo svim mladim poljoprivrednicima omogućiti popust na prve dvije godine korištenja eGAP aplikacije u iznosu od čak 50%! U rukama mladih ostaje budućnost hrvatske poljoprivrede, a na njima je i odgovornost da unaprijede posao i unesu promjene u odnosu na generacije prije njih.

HUMP - Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika

Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika osnovana je sa ciljem razvoja i promicanja mladog i inovativnog poljoprivrednog sektora diljem RH. Najviše aktivnosti u 2015. godini usmjeravaju na educiranje mladih poljoprivrednika, a u suradnji s njima omogućujemo svim mladim poljoprivrednicima ovu pogodnost kako bi se lakše odlučili na korištenje eGAP-a, online rješenja za problem dokumentiranja proizvodnje.

"Drago nam je podržati ovu akciju namijenjenu mladim poljoprivrednicima. Sve naše članove potičemo na korištenje novih tehnologija i modernizaciju, a proizvod kao što je eGAP aplikacija svakako je nešto što bi mladi poljoprivrednici danas trebali implementirati u svoje poslovanje. Cilj naše udruge je educirati i informirati sve mlade koji se bave ili se tek planiraju baviti poljoprivredom, a sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe", istaknuo je Jan Marinac, predsjednik HUMP-a

Kako do popusta za eGAP?

Jedini uvjeti za ostvarivanje prava na ovaj popust jesu da je nositelj OPG-a u trenutku aktivacije licence mlađi od 40 godina te da je učlanjen u Hrvatsku udrugu mladih poljoprivrednika. Ukoliko dosad niste član HUMP-a, to možete potpuno besplatno postati ispunjavanjem i slanjem prijavnice. Detaljnije o samom procesu učlanjenja kao i samu prijavnicu možete pronaći ovdje.

Preko 16.000 mladih poljoprivrednika u Hrvatskoj

Mladi poljoprivrednici definirani su kao nositelji poljoprivrednih gospodarstava mlađi od 40 godina, a takvih je danas u Hrvatskoj više od 16.000! Kako bismo upravo njima pomogli da krenu sa modernijim i jednostavnijim poslovanjem, omogućili smo im prve dvije godine korištenja eGAP-a u pola cijene!

Akcija počinje 1. lipnja i vrijedi do kraja godine isključivo za nove eGAP korisnike, a za bilo kakva dodatna pitanja dostupni smo na besplatni info telefon 0800 555 660 ili na mail info@egap.hr.


Tagovi

EGAP Aplikacija za dokumentiranje proizvodnje HUMP Mladi poljoprivrednici Evidencija proizvodnja Popust Akcija Hrvatska udruga mladih poljoprivrednika


Partner

HUMP Agro

Zagreb, Hrvatska
e-mail: info@hump.hr web: http://www.hump.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]