Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijelomna vijest!
  • 01.04.2014. 12:45

Milanović najavio smjenu Jakovine

Jakovina kažnjen zbog svoje naklonjenosti prema nepoznatom! Uz Linića sada i Jakovina na udaru Milanovića

Foto: CROPIX
  • 1.273
  • 208
  • 0

Premijer Milanović danas je nakon radnog sastanka s delegacijom iz Turkmenistana nagovijestio moguću smjenu prvog čovjeka poljoprivrede. Zbog ministrove iznenadne najave legalizacije marihuane, Milanović smatra da je Jakovina prešao granicu i da je previše blizak odbjegloj SDP-ovki Mireli Holy te da najavom legalizacije priprema teren za naredne parlamentarne izbore. Navodno da priča ide toliko daleko da je ministar drugi na listi ORaH-a jedine političke opcije koja ima poljoprivredni proizvod u svoj imenu. Na naš upit, predsjednica ORaH-a se samo zagonetno nasmijala. Nakon što je vijest izazvala pravu buru u medijima, a kako bi ipak zadržao svoj položaj, Jakovina je pokušao smiriti situaciju obećavajući brda i doline hrvatskim poljoprivrednicima.

Potpore do kraja travnja?

Nakon što je saznao za moguću smjenu, Jakovina je najavio ranije isplaćivanje potpora ove godine. Umjesto u lipnju, najavio je kako bi potpore mogle sjesti čak do kraja travnja, a obećao je i posebne pogodnosti za zakup poljoprivrednog zemljišta. Premijer Milanović je to nažalost shvatio kao protunapad i ozbiljan pokušaj pretendiranja na njegovo mjesto te je svoju odluku odlučio i formalizirati. Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Jakovina je već na privatnom putu u Ilok - na smirenje tenzija Čobankovićevom graševinom iz 2011.

Foto: CROPIX


Povezana biljna vrsta

Orah

Orah

Sinonim: Oras | Engleski naziv: Nut | Latinski naziv: Juglans regia L.

Orah (oras) se može saditi u jesen ili u proljeće, no za većinu naših agroklimatskih područja preporuča se jesenska sadnja jer se tako bolje primaju sadnice te je bolji rast u... Više [+]

Tagovi

Zoran Milanović Tihomir Jakovina Smjena ministra Marihuana Isplata potpora Šok ORAH Mirela Holy Legalizacija Slavko Linić Poljoprivredni proizvod Petar Čobanković Graševina


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs