Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ljubav je na selu
  • 08.02.2017. 18:00

"Ljubav je na selu" u potrazi za farmerima

Doživite nešto novo, zaljubite se, pokažite čari života na selu!

  • 2.691
  • 299
  • 0

Živite na selu? Imate svoj OPG, imanje ili gospodarstvo? Niste u vezi i još uvijek tražite ljubav svog života? Budite farmer ili farmerica u emisiji Ljubav je na selu!

Produkcijska ekipa RTL-ove emisije "Ljubav je na selu" širi glas o prijavama farmera i farmerica za sudjelovanje u novoj sezoni emisije 2017.

"Ljubav je na selu" najgledanija je emisija na području Hrvatske u 2016. godini te je to također odlična promocija kraja, ljudi i seoskih običaja.

Živite na selu? Imate svoj OPG, imanje ili gospodarstvo? Niste u vezi i još uvijek tražite ljubav svog života? Budite farmer ili farmerica u emisiji Ljubav je na selu!

Ukoliko poznajete poljoprivrednika ili poljoprivrednicu koji su neobični, zanimljivi, pogotovo ako se bave nekom novom granom poljoprivrede te bi mogli biti zainteresirani za sudjelovanje u emisiji, pod uvjetom da su naravno - slobodni, mogu se javiti za sve informacije na

  • ljns@fremantle.hr ili brojeve 099 7313-566, 099/2572-474
Prijavite se na ljubavjenaselu@rtl.hr

Tagovi

Ljubav je na selu RTL Promocija kraja


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]