Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 26.04.2016. 15:30

KWS od sada u srcu Slavonije - Osijeku!

Radi unaprjeđenja kvalitete poslovanja, tvrtka KWS Sjeme d.o.o. će od 01.07.2016. poslovati na novoj adresi, u poslovno trgovačkom centru Eurodom u Osijeku.

Foto: KWS
  • 1.524
  • 72
  • 0

Nakon desetogodišnjeg rada i djelovanja iz srca Zlatne doline, Požege, tvrtka KWS Sjeme d.o.o. će od 01.07.2016. poslovati na novoj adresi i to u srcu Slavonije, u Osijeku.

KWS Sjeme d.o.o., radi unaprjeđenja kvalitete poslovanja, obima poslovanja te želje da svojim proizvođačima i partnerima bude još dostupniji, seli u novi poslovno trgovački centar Eurodom u Osijeku.

KWS seli u Eurodom u Osijek

"KWS je više od klasične sjemenarske tvrtke, pouzdan smo partner svim farmerima i proizvođačima. Orijentirani smo njihovim potrebama i zato svakodnevno osiguravamo korisnu i pouzdanu savjetodavnu podršku kroz koju, rame uz rame s poljoprivrednicima, brzo i učinkovito odgovaramo izazovima moderne proizvodnje. S tim u svezi vjerujemo da će i promjena mjesta poslovanja još jače učvrstiti suradnju i poslovanje na obostrano zadovoljstvo." - govore iz KWS-a.

Foto: KWS


Tagovi

KWS Sjeme Poslovnica Eurodom Suradnja


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]