Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredne nesreće
  • 25.05.2016. 11:30

Krađa traktora, zapaljena slama i bomba u polju!

Proteklog tjedna policijska postaja Osječko-baranjska imala je pune ruke posla na poljima.

Foto: fotoandrius/bigstockphoto.com
  • 4.222
  • 209
  • 0

Proteklog tjedna policijska postaja Osječko-baranjska imala je pune ruke posla na poljima. Intervencije policije uključuju pronađenu ručnu bombu, požar i ukradeni traktor.

U polju pronašao ručnu bombu

Tijekom prijepodnevnih sati 22. svibnja građanin je u polju Rosinjača kod Tenje pronašao ručnu bombu. Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je izuzeo bombu.

U požaru izgorjela slama

Oko 16,40 sati 23. svibnja, uslijed iskrenja iz traktora prilikom obavljanja radova na polju u Tenji, došlo je do zapaljenja bala slame. Izgorjelo je više od 45 bala slame. Požar su ugasili pripadnici Javne profesionalne vatrogasne postrojbe Grada Osijeka, a materijalna šteta nastala 55-godišnjem vlasniku iznosi više stotina kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu, MUP podnosi izvješće.

Ukrao traktor

Nepoznati je počinitelj, između 15. i 20. svibnja, iz ograđenog voćnjaka na području Čepina, ukrao traktor. Krađom je 60-godišnjem vlasniku nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Još uvijek se traga za nepoznatim počiniteljem.

Foto: fotoandrius/bigstockphoto.com


Tagovi

Krađa traktora Ručna bomba Traktor MUP


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]