Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub daruje
  • 29.04.2015. 14:55

Jubilarni oglas na poljoprivrednom oglasniku

Ukoliko želite kvalitetno prezentirati svoju ponudu ciljanoj skupini posjetitelja, svakako se oglašavajte putem Poljoprivrednog oglasnika.

  • 381
  • 41
  • 0

Kako se brzo, na svakodnevnoj bazi, popunjavaju oglasi na našem Poljoprivrednom oglasniku, Agroklub je odlučio iskazati zahvalnost za veliki interes i korisniku koji je objavio jubilarni 20.000-ti oglas daruje majicu. Ime sretnog dobitnika objavljeno je ispod članka, a vi nastavite i dalje objavljivati vaše oglase, možda je baš vaš oglas sljedeći koji ćemo nagraditi!

Kroz Poljoprivredni oglasnik portala Agroklub.com kvalitetno se spaja ponuda i potražnja na poljoprivrednom tržištu, a dio oglasa se može objaviti potpuno besplatno. Naime, svim registriranim članovima portala omogućena je besplatna predaja do 5 oglasa u svim kategorijama. Poljoprivredni oglasnik omogućuje prezentaciju proizvoda s detaljnim opisom i fotografijama kroz pažljivo odabranu kategorizaciju proizvoda.

Predaju se oglasi vezani za radna mjesta, edukacije, ruralni turizam i zemljišta pa sve do oglasa o proizvodima, sadnom materijalu, zaštitnim sredstvima i gnojivu te mehanizaciji i poljoprivrednoj opremi i dijelovima. Ukoliko želite kvalitetno prezentirati svoju ponudu ciljanoj skupini posjetitelja, svakako se oglašavajte putem Poljoprivrednog oglasnika portala Agroklub.com.

Dobitnik Agroklub majice je korisnik Matija Šepec koji je objavio oglas ­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­Kukuruz u zrnu.

Čestitamo sretnom dobitniku! :)


Tagovi

Oglasi Oglašavanje Oglasnik Poljoprivredni oglasnik Poljoprivredna oprema Poljoprivredni proizvodi Radna mjesta Edukacije Ruralni turizam Zemljište Sadni materijal Zaštitna sredstva Gnojivo Poljoprivredna mehanizacija Poljoprivredni dijelovi


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]