Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najbolja poljoljekarna
  • 31.03.2014. 12:45

Izbor za najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj

Na natječaj se mogu prijaviti sve registrirane poljoljekarne u Republici Hrvatskoj, a odabrani kandidati predstavit će se u narednim izdanjima Gospodarskog lista.

Foto: depositphotos.com
  • 191
  • 24
  • 0

U sklopu 17. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma, 28. ožujka 2014., održano je predstavljanje jedinstvenog projekta izbora za najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj u organizaciji Gospodarskog lista i Informarta Zagreb, a pod pokroviteljstvom Hrvatskog društva biljne zaštite. U svakodnevnom poslovanju, često je od nekoliko jednakih ili sličnih mogućnosti potrebno odabrati najbolju. Za kontinuirano poslovanje potrebno je imati pouzdane poslovne suradnike, a poljoprivrednim proizvođačima vrlo je važna suradnja s poljoljekarnama.

Izbor najbolje poljoljekarne u Hrvatskoj u 2014. godini odvija se u dvije kategorije;
poljoljekarna (do 100 m2 zatvorenog prodajnog prostora) i poljoljekarna – distribucijski centar (više od 100 m2 zatvorenog prodajnog prostora). Na temelju vlastite kandidature, (vlasnici poljoljekarni sami šalju prijavnicu), između 32 potencijalna kandidata, prosudbeno tijelo koje imenuju organizatori i pokrovitelj, odabrat će prema propisanim kriterijima najbolju poljoljekarnu u Hrvatskoj u 2014. godini.

Dio kriterija koji je potrebno ispuniti:

  • ukupni asortiman robe u poljoljekarni – širina ponude
  • širina asortimana sredstava za zaštitu u odnosu na korisnike/potrošače (ratari, voćari, vinogradari, povrćari, ostali)
  • širina asortimana gnojiva, sjemenskog i sadnog materijala u odnosu na korisnike/potrošače
  • pružanje kvalitetnih stručnih savjeta
  • dostupnost, uslužnost i odnos s potrošačima
  • ukupna kvaliteta usluge i opći dojam

Prijaviti se i sudjelovati mogu sve registrirane poljoljekarne u Republici Hrvatskoj, a odabrani kandidati predstavit će se u narednim izdanjima Gospodarskog lista. Više o izboru možete saznati na internetskim stranicama Gospodarskog lista www.gospodarski.hr.

Foto: depositphotos.com


Tagovi

Poljoljekarna Bjelovarski sajam SZB Gnojiva Sjemenski materijal Sadni materijal Kvaliteta Suradnja Projekt Izbor Kandidati Stručni savjeti


Autor

Ivana Vasic

Više [+]

Terenska reporterka i vanjska suradnica portala Agroklub sa dugogodišnjim iskustvom na hrvatskoj novinarskoj sceni. U slobodno vrijeme bavi se vinogradarstvom i voćarstvom.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ukrajinski izvoz žitarica je samo 1 milijun tona manji nego prošle godine

Prema Državnoj carinskoj službi, prema podacima od 17. travnja Ukrajina je izvezla 38,608 milijuna tona žitarica i mahunarki od početka sezone  2023/24, od čega je 3,749...

Više [+]