Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • OPG Posedi Krešimir
  • 26.03.2015. 09:45

Iz IPARD-a 180 tisuća kuna za poljoprivrednu mehanizaciju

Zahvaljujući IPARD programu pod nazivom "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva, OPG-u Posedi iz Međimurja, omogućena je nabava modernih poljoprivrednih strojeva.

Foto: OPG Posedi
  • 388
  • 34
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

OPG-u Posedi Krešimira iz Železne Gore, mjesta u općini Štrigova u Međimurskoj županiji isplaćeno je 180.675,00 kn za ulaganje u poljoprivrednu opremu i mehanizaciju. Ovo obiteljsko gospodarstvo bavi se proizvodnjom mlijeka i ima farmu s 30-ak krava. Također tove junad, oko 20-ak komada na godinu. Proizvode ratarske i krmne kulture koje koriste za hranidbu mliječnih krava i ostalih goveda. IPARD sredstvima nabavljeni su traktor, pneumatska sijačica za kukuruz, sijači elementi za kukuruz, garnitura sjetvenih ploča, te dozatori gnojiva i mikrogranulata, što će uvelike pomoći daljnjem razvoju ovoga međimurskog poljoprivrednog gospodarstva.

Foto: OPG Posedi


Tagovi

Agencija za plaćanja u poljoprivredi Mjera 101 OPG Posedi Krešimir Železna Gora Općina Štrigova Međimurska županija Dozatori gnojiva i mikrogranulata Traktor Pneumatska sijačica za kukuruz Sijači elementi Sjetvene ploče Međimurje


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije