Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Obnovljivi izvori energije - vlastita solarna elektrana
  • 15.06.2016. 13:30

Iskoristite besplatnu prijavu za EU sredstva!

Ako je Vaše gospodarstvo upisano u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava, za Vas je prijava na EU fond za izgradnju vlastite fotonaponske elektrane potpuno besplatna! Sve što je potrebno je popuniti obrazac na dnu teksta.

  • 7.228
  • 340
  • 0

Iskoristite besplatnu prijavu na EU Fond - od 50 do 70% bespovratnih sredstava za vlastitu elektranu!

Dana 06. lipnja 2016. godine otvoren je javni poziv Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj za provedbu podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva" - provedba operacije 4.1.3. "Korištenje obnovljivih izvora energije" za dostavu projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava za korištenje obnovljivih izvora energije u poljoprivredi. Saznajte kako najjednostavnije do sredstava!

Što nudimo? - namijenjeno svim poljoprivrednicima

Tvrtka Enerco Solar d.o.o. nudi cijelu pripremu i provedbu projekata za navedeni natječaj po principu "ključ u ruke", koja se sastoji od sljedećeg:

  • snimanje elektroenergetskih potreba gospodarstva,
  • izrada tehničke i sve ostale potrebne dokumentacije,
  • izrada studije isplativosti,
  • prijave projekta na navedeni natječaj,
  • izgradnja same elektrane i puštanje u pogon.

Kompletan rizik svih faza prijave na navedeni natječaj tvrtka Enerco Solar d.o.o. preuzima na sebe, tj. za Vas u slučaju nedobivanja sredstava iz EU fonda, ne postoje nikakvi troškovi.

Fotonaponska elektrana za Vaše energetske potrebe

Ugradnjom fotonaponske elektrane sufinancirane od strane EU, dobivate priliku trajno riješiti trošak električne energije za Vaše gospodarstvo. Fotonaponska elektrana smješta se na krov objekta i dimenzionira se tako da gotovo u potpunosti pokriva Vašu potrebu za električnom energijom.

Prijedlog suradnje tvrtke Enerco Solar sastoji se od kompletne realizacije projekta, od faze snimanja i analize energetskih potreba za električnom energijom Vašeg gospodarstva, izrade projekta, prijave projekta na EU fond, osiguravanje sredstava od strane EU fonda za realizaciju projekta, montaže fotonaponske elektrane na krov i spajanja elektrane te puštanje sustava u pogon, sve po principu "ključ u ruke".

Ugradnjom fotonaponske elektrane sufinancirane od strane EU, dobivate priliku trajno riješiti trošak električne energije za Vaše gospodarstvo!

Bitno je napomenuti da navedeni tip projekta sufinanciran od strane EU fonda ima vrlo brzi rok povrata, te nakon toga sva proizvedena električna energija praktički predstavlja prihod za Vaše poljoprivredno gospodarstvo jer nemate više potrebe za električnom energijom iz elektrodistributivne mreže.

Tvrtka Enerco Solar svakom projektu pristupa individualno i prilagođava ga individualnim potrebama objekta jer ne postoje dva ista sustava. Dosadašnje bogato iskustvo projekata na objektima raznih kompleksnosti i veličina daje sigurnost da će svaki projekt biti tehnički izveden besprijekorno, a veliki postotak uspješno prijavljenih projekata na EU fond (skoro 100%) daje Vama jamstvo da će sredstva biti uspješno povučena, ukoliko se sa pripremom projekata krene na vrijeme.

Službeni detalji o natječaju:

  • Fond: Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj
  • Tip natječaja: Otvoreni poziv na dostavu projektnih prijedloga (bespovratna sredstva)
  • Status: otvoren od 06.06.2016. do 06.10.2016.
  • Nadležno tijelo: Ministarstvo poljoprivrede i Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
  • Područje: poljoprivreda, obnovljivi izvori energije
  • Prijavitelji: poljoprivredni gospodarski subjekti
  • Iznos bespovratnih sredstava: sufinanciranje projekata obnovljivih izvora energije u iznosu 50-70% ukupne investicije ili do 1.000.000,00€ u kunskoj protuvrijednosti

Predbilježite se na vrijeme - sredstva su ograničena!

Ukoliko ste zainteresirani za izgradnju vlastite fotonaponske elektrane koja zadovoljava Vaše energetske potrebe, unutar forme ispod članka ostavite svoje kontakt podatke i ispunite kratki upitnik kako bi Vas kontaktirati iz tvrtke Enerco Solar d.o.o.

Prijava je informativnog karaktera i nije obavezujuća.

Za više informacija o ovom ili ostalim projektima obnovljivih izvora energije, obratite se tvrtki Enerco Solar iz Zaprešića na jedan od navedenih kontakata:
tel: +385 1 3310 672
mob: +385 91 524 1753
mail: info@enerco-solar.hr
web: www.enerco-solar.hr


Tagovi

Enerco Solar Obnovljiva energija Solarni paneli Ruralni razvoj Besplatna prijava EU fondovi Fotonaponska elektrana

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]