Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD program
  • 28.07.2014. 10:20

IPARD-om do suvremenog pakiranja povrća

Jurici Cafuku isplaćeno je 910.508,96 kn za ulaganje u specijaliziranu opremu za berbu, sortiranje i pakiranje povrća

Foto: freedigitalphotos.net
  • 136
  • 10
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za završeno ulaganje u sklopu mjere 101 "Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva".

Korisniku Jurici Cafuku iz Varaždinske županije isplaćeno je 910.508,96 kn za ulaganje u specijaliziranu opremu za berbu, sortiranje i pakiranje povrća.

Ulaganjem kroz IPARD program korisnik je nabavio tandem prikolicu za branje i transport povrća, boks palete te prikolicu za prijevoz i prihvat povrća, uređaj za pranje i poliranje povrća, uređaj za sušenje povrća, uređaj za pakiranje te linije za soritranje, pakiranje i označavanje povrća.

Foto: freedigitalphotos.net


Tagovi

IPARD APPRRR Povrće Jurica Cafuk Poljoprivredna gospodarstva Pakiranje Označavanje Linije za sortiranje Transport povrća

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]