Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Holcim
  • 22.03.2016. 08:30

Idealan poklon za pravog vrtlara!

U graviranoj drvenoj kutiji pronaći ćete prah za kalcizaciju te pH listiće za analizu tla, a nakon korištenja prenamjenite je za skladištenje alata ili pak sadnju bilja!

  • 1.281
  • 45
  • 0

Svaka ponosna vrtlarica zna da nema ničeg ljepšeg od uređenog balkona i vrta: lončanice sa biljem punim života i zelene gredice koje nam donose osjećaj zadovoljstva i ponosa. Naravno da bi se to postiglo potrebno je, osim kvalitetnih sadnica, imati i kvalitetnu zemlju.

Uzgoj bilja u lončanicama karakterizira mali volumen posudice, a kod gredica i parkova učestalim zalijevanje i natapanjem dolazi do ispiranja i zakiseljavanja tla. Ovu zimu označile su učestale kiše i veoma promjenjivo vrijeme, drugim riječima, naše su biljke bile izložene stalnim temperaturnim šokovima, a tolika kiša iz zemlje je isprala hranidbene elemente koje je potrebno nadoknaditi pravilnom i pravovremenom prihranom.

Razveselite svog najdražeg vrtlara/vrtlaricu! Poklon kutiju naručite na holcim-hrvatska@lafargeholcim.com ili na +385 98 982 26 29!

Pojedine biljke različito reagiraju na kiselost tla i svaka zahtjeva posebnu pozornost: neke biljke postižu najbolji razvoj na kiselim tlima, druge vole neutralnu reakciju, dok treće najbolje uspijevaju na lužnatom tlu. Zato uvijek prije provjerite koja vrsta tla pristaje određenoj biljci.

Više o Agrocal poklon kutiji saznajte na štandu tvrtke Holcim u paviljonu broj 8 19. Proljetnog međunarodnog bjelovarskog sajma u Gudovcu!

Pametan dizajn višenamjenske kutije!

Upravo radi gore navedene problematike u novom pakiranju Holcim Agrocal Ca+Mg praha postoji detaljna brošura sa uputama i savjetima za korištenje. Preporuka je da se prije kalcizacije, ali i same gnojidbe, provede analiza tla, a za informativnu analizu u ovom se pakiranju nalaze pH listići i upute za provedbu analize tla. Pakiranje dolazi u kompletu sa graviranom drvenom kutijom koja ja pogodna za višenamjensko korištenje: skladištenje alata, sadnju bilja... a na raspolaganju je 5 različitih poruka. Pravi poklon za vrtlare koji jedva čekaju proljetne zrake sunca i početak nove sezone.

Holcim Agrocal proizvodi ekološki su potpuno prihvatljivi za organsku poljoprivredu. Djelovanje je dokazano i testirano u suradnji sa Agronomskim fakultetom iz Zagreba (više detalja na www.holcim.hr\Poljoprivreda).

Specijalno pakiranje Agrocal proizvoda u drvenim kutijama možete naručiti na holcim-hrvatska@lafargeholcim.com, na +385 98 982 26 29 ili pak na izložbenom prostoru tvrtke Holcim, u paviljonu broj 8, od 1. do 03. travnja na 19. Proljetnom međunarodnom sajmu u Gudovcu!


Tagovi

Holcim Agrocal Poklon kutija Vrtlarstvo Vrtlarica Kalcizacija Gnojidba Analiza tla


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?