Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tablet za kunu
  • 21.12.2014. 19:25

eGAP Vam daruje tablet pod bor!

eGAP aplikacija olakšava Vam dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, a možete dobiti i tablet za samo jednu kunu.

  • 389
  • 61
  • 0

Jednim pogledom kroz prozor vidi se da snijega još uvijek nemamo, ali samo kratak pogled na kalendar govori nam da su blagdani u punom jeku, a Božić samo što nije stigao.

Ako još uvijek nemate pripremljene darove za svoje bližnje, eGAP ekipa Vas podsjeća na trenutno aktualnu akciju za sve nove korisnike eGAP aplikacije.

Svi korisnici koji se odluče na korištenje eGAP-a imaju mogućnost dobiti Android 10" tablet za jednu kunu, ovisno o veličini i trajanju licence, i to na sljedeći način:

VELIČINA LICENCE
TRAJANJE LICENCE
CIJENA LICENCE
osnovna
24 mjeseca
1080kn
napredna
18 mjeseci
1620kn
pro
12 mjeseci
2160kn

Ova akcija izvrsna je prilika da aktivirate eGAP aplikaciju i tako riješite problem dokumentiranja svoje proizvodnje za idućih 12, 18 ili 24 mjeseca, a kako biste lakše donijeli odluku o unapređenju svog poslovanja, nagrađujemo Vas sa tabletom za samo jednu kunu.

Ovog Božića svojim bližnjima nemojte darivati čarape i pidžame. Sebi pod bor stavite eGAP aplikaciju za lakše dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje, a svojim bližnjima zasluženi tablet. :)

Sve informacije o eGAP aplikaciji i ovoj akciji možete dobiti na besplatni telefon 0800 555 660 ili putem maila na info@egap.hr.


Tagovi

Egap Aplikacija Android Tablet Dokumentiranje proizvodnje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]