Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Greenovation 2014
  • 03.04.2014. 14:35

eGAP - najbolji web program zelenog gospodarstva!

Savez za energetiku Hrvatske i tvrtka Energo Media Servis odabrali su TOP projekte hrvatskog zelenog gospodarstva u 2014. godini - među njima i eGAP kao najbolj web program hrvatskog zelenog gospodarstva!

  • 330
  • 89
  • 0

Savez za energetiku Hrvatske će najboljim projektima i poduzetnicima zelenog gospodarstva ove godine po treći put dodijeliti nagrade "Greenovation". Nakon višegodišnjeg truda izrade i kontinuirane nadogradnje eGAP-a, internet aplikacije za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje namijenjene poljoprivrednim proizvođačima u RH, možemo se pohvaliti prestižnom nagradom Saveza za energetiku Hrvatske i tvrtke Energo Media Sevis. Naime, eGAP je proglašen najboljim web programom hrvatskog zelenog gospodarstva, a sada će ponosno ponijeti i znak Green Mark-Sign of Excellence.

Najbolji web program hrvatskog zelenog gospodarstva

eGAP, Internet aplikacija za dokumentiranje poljoprivredne proizvodnje namijenjena je poljoprivrednim proizvođačima u RH u svim oblicima biljne proizvodnje kako bi podigla razinu konkurentnosti proizvođača, omogućila analizu proizvodnih rezultata i u konačnici dovela do razvoja pojedinog gospodarstva. Kroz naš projekt po prvi puta u RH poljoprivrednici imaju alat za vođenje web evidencije vlastite proizvodnje te se mogu povezati direktno sa tehnološkim konzultantima i tržištem. U ovu Godinu malih obiteljskih gospodarstava ušli smo s poboljšanom verzijom eGAP-a, naša aplikacija je doživjela brojne nadogradnje i izmjene, a uloženi rad, vizija i volja, sada su i javno priznati.

TOP projekti hrvatskog zelenog gospodarstva u 2014. godini

Najbolji proizvod zelenog gospodarstva su "Flamestick štapići za potpalu vatre" EKO-FS Grupe, a najbolji novinar koji prati to područje je Gordan Knezović iz dnevnih novina Business.hr, navode iz Saveza koji je, u suradnji s tvrtkom Energo Media Servis, i za ovu godinu najbolje projekte, poduzetnike i novinara iz područja zelenog gospodarstva odabrao temeljem provedenog natječaja za nagrade Greenovation, koje će dodijeliti 10. travnja i to u deset kategorija.

Najbolji ukupni program hrvatskog zelenog gospodarstva je onaj tvrtke HEP-OPSKRBA d.o.o. za projekt "ZelEn: Zelena energija iz HEP-ovih hidroelektrana za društveno odgovorne kompanije". Nagradu će za najbolji start-up hrvatskog zelenog gospodarstva dobiti projekt "Nextbike-sustav javnih bicikala" istoimene tvrtke, a projekt tvrtke Mireo "MireoCAD računalni program za planiranje i optimiranje ruta distribucije" odabran je kao najbolja usluga hrvatskog zelenog gospodarstva. Tvrtka Ducati komponenti s projektom "Grupa tehnoloških proizvoda domaće industrijske proizvodnje u području zelenoga gospodarstva" nagradu će dobiti za najbolju tehnologiju zelenog gospodarstva, Era grupa za najbolju marketinšku kampanju s projektom "Era: hrvatski eko namještaj". Za najboljeg menadžera hrvatskog zelenog gospodarstva za ovu godinu odabran je Jurica Gorup iz tvrtke Solarni projekti, najbolji tim je onaj Nativa medije u projektu "Lifestyle portal Nautala.hr", dok će se posebna nagrada dodijeliti inovativnom razvojnom projektu "Koncept potpune integracije ekologije u turizmu" kroz projekt EkoHotel, tvrtke EkoHotel Projekt. Iz Saveza za energetiku Hrvatske ističu da će na dodjeli nagrada predstaviti i prvi katalog svih hrvatskih nositelja "Green Mark-Sign of Excellence" kojih je trenutno ukupno 67.


Tagovi

EGAP Web program Konkurentnost Poljoprivredna gospodarstva Analiza proizvodnih rezutata Udruženi proizvođači Web evidencija Klasteri Zadruge Zeleno gospodarstvo Najbolji web program Greenovation 2014 S Link Gordan Knezović Energo Media Servi

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs